Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Mergeti pe mana lui AlexPana la urma care fete sunt mai bune,Victas limber sau Victas Stiff,am cumparat azi un Cresail si Alex Ciobanu,ma inebuneste ca sunt cele mai bestiale fete(ar trebui sa primeasca procent,de la cei care le vand ca le face o reclama de ma dor urechile).
Am pe Cresail doua Tenergy 64 dar tare as incerca ceva mai usor,ce parere aveti?
N-am apucat sa le cantaresc fara adeziv pe ele.
Aha. Pai cea de 2.0 e si mai usoara. Or fi diferente intre cele doua fete Tenergy ale mele, dar Limber de 2.0 e chiar usoara.Am cantarit eu fata neagra victas limber max taiata dimensiunea standard 150X157 are 43 grame.
Depinde pe ce lemn. Pe unul rigid, Limber. Pe unul mai moale - V01. N-am probat Stiff, dar ar trebui sa fie buna la FH pe un lemn tare si buna la BH pe unul moale, pentru jucatorii care vor o fata mai moale in BH decat la FH. Chestia e ca se pot face si alte combinatii foarte bune, in functie si de nivelul de joc.Buna seara,deci daca ar fi dupa voi,ce ar trebui cumparat de la Victas pentru forhand si rever.
Care credeti ca ar fi ceea mai buna combinatie.
Salut!Cristi, dar ce ma sfatuiesti sa pun pe un Victas Koji M DEFENSIV (Nu modelul cu maner maro modelul nou care ar fi mai de aparare ) un limber de 1.8 de ex. sau un victas 401 ? Din ce am vazut la descrierea pentru limber ar merge bine pe un lemn off. Crezi ca pe un def. nu s-ar preta bine ? As vrea limber si pentru posibilitatea de topspin si capace foarte precise.
Eu sincer vroiam T05 FX dar dupa cate am vazut la descrierea pentru limber m-am hotarat sa-l incerc.
Merci.
Alex Grigore.