buna daca nu va deranjez vreau si eu o parere despre aceste doua fete , care e mai buna ca si control, spin si viteaza, as vrea sa le pun pe un TSP Balsa 6,5 .... momentan persoana respectiva joaca cu un Lemn Levi all si o pereche de joola energy x-tra
- - - Actualizat - - -
nimeni ???
Bty Spinart este o fata cu un burete cu duritate mica si cauciuc moale,deci un spin f bun cu o viteza medie si un control mediu ,este recomandata pt jucatori care joaca aproape de masa cu mult tospin si taiat.Este o fata folosita de jucatori cu un stil de joc All+, Off-,si este o fata inca foarte folosita in rindul jucatorilor avansati din intreaga lume.Cit despre termenul de ,,vechitura,,a-si dori sa-l intreb pe Rasvan Crisan de ce o firma de renume ca Butterfly isi permite la ora actuala sa mai vinda ,,Vechituri,, ca Spinartul.
Cred ca joola energy x-tra e mai buna decat amandoua, e mai noua. Spinart e o vechitura, nu mai intereseaza pe nimeni, iar de joola max 500 n-am auzit vreodata nimic. Pentru pareri internationale despre fete foloseste cu inceredere
http://www.tabletennisdb.com/rubber/.
Top Rubbers
Fastest Donic Coppa X1 Turbo Platin 9.6 / 10 More...
Most Spin JOOLA Maxxx 500 9.6 / 10 More...
Most Control Xiom Omega V Tour 9.6 / 10 More...
Tackiest DHS Hurricane 2 (H2) 8.6 / 10 More...
Lightest Weight Stiga Innova Ultra Light SynergyTech 0.4 / 10 More...
Hardest Sponge JOOLA Maxxx 500 9.5 / 10 More...
Most Gears Yasaka Fusion 10.0 / 10 More...
Highest Throw Angle DHS Hurricane 3 (No. 19 Sponge) 8.0 / 10 More...
Most Durable Haifu Shark II Soft 10.0 / 10 More...
Best Overall JOOLA Maxxx 500 9.7 / 10 More...
UnKN indica un site unde Joola maxx 500 este prezentata de trei ori in topul fetelor actuale,dar face mentiunea ca nu a auzit nimic despre ea.

Din pct meu de vedere cine nu a auzit despre o fata noua de actualitate care se mai afla si in topul caracteristicilor,nu are legatura cu tenisul de masa,nu stie nimic despre tenisul de masa,si nu este in masura sa dea sfaturi despre tenisul de masa.Cu parere de rau EMI