ÎNCHIS vand FEȚE si LEMNE!!!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Aveti cumva, sau se mai poate aduce, Butterfly Petr Korbel varianta cu fluture negru, fl sau st, sau ideal varianta cu maner conic? Va multumesc si astept raspuns. Eventual si un pret.

Aveti cumva, sau se mai poate aduce, Butterfly Petr Korbel varianta cu fluture negru, fl sau st, sau ideal varianta cu maner conic? Va multumesc si astept raspuns. Eventual si un pret.

Nu am,dar cu fluture negru este mult m-ai scump,conic nu am auzit sa fie,la Korbel!
Daca vrei cu maner conic am următoarele :
Stiga Kjell Johansson ,stiga Sense 7,6 ,stiga Erick Lindth,stiga Intensity carbon,Butterfly Umemura ,Butterfly Repiaredo ,amandoua cu Fluture negru...o zi buna in continuare.

Nu mi-ați răspuns și deși lipsa unui răspuns exact mi-a dat deja de înțeles... totuși mai încerc o dată. Petr Korbel este cel din anunțul de anul trecut și are 99g?

Da este aceleași ,credeam ca ai inteles....dar poate sa mai uscat un pic de atunci si nu are numai 98 gr acum ;-)))))

Lamureste-ma, te rog, Kreanga carbon, pe care am avut-o eu, era bleu-albastru culoarea.
A fost exfoliata a ta?

Petr Korbel FL cu fluture negru este? Daca da, rog pret, greutate si poze.

Super lemn. Ce pret are?
Dar Des Douglas? Stiu pe cineva care are si nu stim, nici eu, nici el, preturile.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus