OVTCHAROV Dimitrij - BOLL Timo:4-3 (14-12, 11-8, 4-11, 11-7, 8-11,10-12, 14-12)
GIONIS Panagiotis GRE - MAZE Michael DEN: 1-4 (5-11, 5-11, 3-11, 11-7, 11-13)
APOLONIA Tiago POR - MATTENET Adrien FRA : 2-4 ( 5-11,11-5,10-12,11-4,6-11,7-11)
SHIBAEV Alexander RUS - FREITAS Marcos POR: 1-4( 7-11,10-12,7-11,11-7,9-11)
In semifinale se vor intalni:
MATTENET Adrien FRA - FREITAS Marcos POR astazi ora 19.15 masa nr.1
MAZE Michael DEN - OVTCHAROV D GER astazi ora 22.15 masa nr.1
un meci de urmarit se va desfasura astazi de la ora 17.45 la masa nr.1 intre:
GIONIS P GRE - BOLL Timo GER
Semifinale feminine:
LI Jiao NED - LIU Jia AUT astazi de la ora 18.30 la masa nr.1
SOLJA Petrissa GER - PAVLOVICH Viktoria BLR astazi de la ora 21.30 masa nr.1
In legatura cu postul #9 pe care l-am scris aseara aduc urmatoarele corectii:
Dupa ce am vizionat meciurile am fost foarte suparat si am scris fara o prealabila cercetare.
Astazi m-am documentat si sitatia este in felul urmator:
Daniela Dodean Monteiro a venit la aceasta competitie dupa o perioada de recuperare in urma unei interventii chirurgicale la genunchi. Medicul i-a permis sa joace dar in limita in care nu va simti dureri. Ea insasi a avut indoieli cu privire la participare. Aceste lucruri jucatoarea noastra le-a dezvaluit intr-un interviu acordat reporterei Milica NIKOLIC, EWT:
" “I need to play. I am hungry for tournaments. I had doubts before coming here. Doctor told me that I can play, and it was after me to decide how much pain I can take. However, I felt no pain after a long time. I am so happy I am back. I do not mind defeats; the feeling that I am in the arena again is special. Now I want to compete in Kuwait, Qatar..”
Deasemenea, Eliza Samara a declarat aceleasi reportere ca se simte foarte obosita dupa un inceput de an foarte incarcat, avand nevoie de ceva timp pentru revenirea sa la forma care a consacrat-o. Are mare nevoie de a ajunge acasa in mijlocul familiei pentru a se remonta si odihni.
"I am so tired. From the beginning of the year all I can remember are airports and planes. I went from one to another event. I need a rest. I need to dedicate serious time to my training. I need to get back in shape. Most of all I need to go home,”
- - - Actualizat - - -
La sfarsitul meciului cu Gionis Panagiotis GRE, jucatorul nostru Adrian Crisan a declarat: "Am avut șansele mele împotriva lui Gionis, dar el a fost mai bun astăzi, oftă Adrian Crisan. Turneul a fost greu pentru mine, eu sunt foarte obosit".