ÎNCHIS Vand Mingi DHS 3 stele

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
sunt interesat Robert,te cunosc de la Brăila,am fost si eu de doua ori la cs Lipan.Scriu imediay un mp
- - - Actualizat - - -
imediat adica

Vand Lemn Butterfly Photino ! Stare excelenta. Maner FL . Am postat in continuare la acest anunt pentru ca nu ma lasa sa mai postez un nou thread si nu stiu dc:( In fine. Sper sa nu imi iau BAN :) Pretul lemnului este de 450 ron !

Vezi ca poti schimba(edita) si titlu anuntului ca sa poti arata ca ai lemn la vanzare ,asa acum apar fetele ,sansele sunt f.mici ca cineva care cauta photino sa se uite in postul(titlu) tau cu acuda la vanzare!!

nu stiu cum sa fac asta ! Mersi mult oricum !
- - - Actualizat - - -
Vezi ca poti schimba(edita) si titlu anuntului ca sa poti arata ca ai lemn la vanzare ,asa acum apar fetele ,sansele sunt f.mici ca cineva care cauta photino sa se uite in postul(titlu) tau cu acuda la vanzare!!
Mersi ! Am reusit !
- - - Actualizat - - -
Lemnul este rezervat domnului Marisca Darius din Arad !

Imi puteti trimite,va rog inca vreo 2-3 poze cu fata?pentru ca sunt interesat,dar vreau sa vad in ce stare este.multumesc!

Transportul costa maxim 3 lei in cazul ca vi se vireaza banii in cont.este mai usor asa ,multe formulare ,timp pierdut...
posta romana inca are tarife mici .................

Ultima editare:
Astazi am primit mingi noi ! Pretul ramane 19 lei pe cutie ! La peste 5 cutii, pretul devine 17.5 lei/cutie !
In stoc am doar 15 cutii ! Salutare !

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus