ÎNCHIS Vand LEMN SPINLORD DEFENDER+ MANER DREPT (ST) , lemn nou la cutie

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

adriannn

senior
Scor reacție
1
LEMN SPINLORD DEFENDER + MANER DREPT, NOU IN CUTIE PRET 110 lei
LEMN TIBHAR DEFENSE PLUS MANER DREPT, NOU IN CUTIE PRET 100 lei

contact.Adrian (tel.0724.202.213)
poza lemne la subpagina 3 a postului meu(nu am reusit sa le mai urc aici).

Mentionez ca numai LEMNUL SPINLORD DEFENDER + SI LEMNUL TIBHAR defense mai este valabil.

Ultima editare:
Valabil.Toate produsele au transport gratuit cu posta romana(in cazul in care se vireaza banii in cont).

Valabil.Toate produsele au transport gratuit cu posta romana(in cazul in care se vireaza banii in cont)

Paul,acum vezi pe ce lemn lipesti fata tsp ca sa scoti maximum din ea,ca nu tuturor lemnelor "' place la iarba"'

daca mai este valabila oferta la stiga boost tc ma intereseaza sa o cumpar poate imi lai un nr de telefon ca sa stablimdetalii

Valabil,dar fara stiga boost tc ,care m-a parasit.....,dar a venit o inlocuitoare foarte repede adica o joola energy x-tra negru,patrata,grosime 2.0.

Ultima editare:
Valabil si adaugat mingi DHS 3 STELE ,albe, la pretul de 20 lei setul de 6 mingi.transport 5 lei cu posta romana in cazul virarii banilor in cont sau 8 lei cu plata ramburs.la cel putin 5 seturi de mingi cumparate transport gratuit (cu banii in cont).

- - - Actualizat - - -

Photo ball 3 star :

Ultima editare:
Valabil,cu oferta la mingi .la 10 seturi ,pretul este de 18 lei/set,cu transport gratuit.

- - - Actualizat - - -

trimis fata tsp curl ph catre userul Floppy

Ultima editare:
Valabil,cu oferta la dhs 3 star

- - - Actualizat - - -

valabil....

Valabil

- - - Actualizat - - -

In cateva zile primesc fete TSP CURL P1 RED OX ,PATRATE.PRET 100 LEI.

valabil si fetele tsp curl p1r rosu ox (patrate),proaspete din Japonia

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus