AmaTur: Turneu A Turneu A la București, Cupa " SPORT KOMBAT ", 15.02.2014

Felicitari D-l Luta !!! Ne bucuram sa va avem printre noi ! Putea sa ne bata cineva acasa!?

La multi ani, Luta! ti-ai facut cadou de ziua ta,te asteptam la open.:D

- - - Actualizat - - -

Bn, Costi locul trei bine meritat,Campina isi arata valoarea.

Felicitari domnului LUTA PETRE.La cat mai multe clasari de genul acesta ... Un loc meritat pe deplin

Clasament OPEN

1 - 4.
Lungu Cosmin - București
Boaca Valentin - București
Traistaru Marius - Topoloveni
Dumitra David - Targoviște
5 - 8.
Petrescu Liviu - Pitești
Constantinescu Marius - București
Aftenii Daniel - București
Dumbrava Nicolae - București
9 - 16.
Popa Cristian - București
Soare Valentin - Valenii De Munte
Tomica Andrei - București
Uta Adrian - București
Botirca Sorin - Topoloveni
Vardi Dan - Ramnicu Valcea
Dinca Daniel - București
Toma Florin - Pitești
17 - 24 loc 3 gr.sup.
Ciuca Dan - Pitești
Cionoiu Cristian - București
Miron Liviu - Campina
Panea Ovidiu - București
Dascalasu Viorel - București
Navacioiu Marian - București
Nicolae Alexandru - București
Mosoia Stefan - București
25 - 32 loc 4 gr.sup.
Motoroi Costin - București
Popescu Valentin - București
Mostovoi Andrei - Campina
Micuda Mihai - București
Dumitru Gheorghe - București
Suditu Andrei - Campina
Frasineanu Adrian - București
Macarenco Mario -
33 - 34 3v gr.inf.
Filimon Bogdan - București
Vasiliu Remus - Mioveni
35 - 39 2v gr.inf.
Zamfir Ionel - București
Vranceanu Mihai - București
Leolea Andrei - Constanța
Tomica Silviu - București
Vasile Gelu Iulian - București
40 - 51 1v gr.inf.
Bodeanu Dan - București
Dena Corneliu - Giurgiu
Gorum Adrian - Topoloveni
Constantin Teodor - București
ON HO - București
Chen Xue Jie - Timișoara
***************** - Campina
Clapa Danut - București
Parvan Valentin - Topoloveni
Constantin Gica - București
Airimioaiei Andrei - Topoloveni
Sobetkii Arcadii - București
52 - 55 0v gr.inf.
Staicu Dan - Constanța
Dumbrava Georgian - București
Lazaroiu Dorel - Mioveni
Visan Tudor - București

Bravo mai Romica!Sper sa recunosti ca acest rezultat se datoreaza si sparringpartner-ului.

Felicitari din nou, Cosmine! Ti-am spus eu ca nu te mai opresti acum... tine-o tot asa... BRAVO!

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Felicitari castigatorilor si organizatorilor, un podium previzibil cu un Cosmin debordant, iar domnul Petre Luta cu o rabdare caracteristica pe care o asteptam sa o puna in practica la OPEN!!!

Liviule (Miron), ce bine te-ai miscat! Pt inceput este foarte bine, urci incet dar bine. Felicitari!
Bravo Cosmine, de acum nu prea mai are cine sa-ti puna probleme. Sunt convins ca detronezi locurile 1 si 2 din clasament,...chiar si prin victorii directe. Tine-o tot asa!

Dan Petrov,Timișoara,faca-se voia mediei din clasament,daca media vrea la pinguini asa sa fie, ca tare imi plac cupele tale Costi vreau sa fac colectie;)

Ce puii mei ai facut tovarasul Dan? Nu ai avut galerie, sau nu ai avut sustinere in zona? Cine te-a faultat in halul asta?
Acum am vz clasamentul la amatori si-mi pare rau sa vad picajul asta, in schimb ma bucur pentru Petre L. ca merita cupa asta.

Multumesc ,Gelu! Am pe cineva in spate care a luat locul 5 in doua saptamani :Miron Andrei ;)

Multumesc ,Gelu! Am pe cineva in spate care a luat locul 5 in doua saptamani :Miron Andrei ;)
Sa nu crezi nu l-am observat. L-am remarcat la vreo 5-6 turnee, a jucat si cu mine la Baicoi, cu Alin la Viva, chiar si acum de curand la Brașov a facut meciuri frumoase, l-a compostat si pe Marandici, care totusi joaca bine (incomod).
Pacat ca este "ierbar" si este posibil sa stagneze mai repede decat un softist, in schimb atitudinea/caracterul este de nota maxima. Rar mi-a dat sa vad copii care nu sunt incruntati cand pierd, el chiar zambeste, este placut. Felicitari!

PS. Tu sti ca mie-mi plac ierbarii!

Ultima editare:
Trebuie facut ceva pentru optimizarea timpului, mi-e greu sa inteleg cum e posibil sa se joace primul meci eliminatoriu la Amatori la ora 18:00 (oficial incepe la 9:30). Sunt jucatori care vin din alte localitati si poate vor sa prinda un microbuz sau un tren pe la ora 19:00 - 20:00. Chiar si pentru cei din București asteptarea este prea mare si te deconecteaza.

Multumesc,Gelutu pentru aprecierea pozitiva a lui Andrei!Are atitudinea/caracterul de nota maxima intotdeauna,nu numai la competitii.Legat de stilul de joc,el "a deschis ochii" la tenis "pe iarba"si este alegerea lui.

Iti plac ierbari sa ai privesti cum joaca nu sa si joci impotriva lor
Mie chiar imi plac ierbarii. Parca am jucat impreuna, si tu chiar dai bine cu iarba. Eu joc mai mult cu ierbari, si am capatat ceva experienta. Eu imi doresc sa cad in grupe(si eliminatorii) numai cu ierbari. Imi sunt dragi si am ambitie sa-mi iau revansa de la cativa care se jucau cu mine acum un an.
Ii inteleg si pe ce nu pot sa atace in iarba, dar fara nu se poate.

Back
Sus