AmaTur: Turneu A+ CUPA ROMANIEI AMATUR - Turneu A+ TARGOVISTE 22.03.2014

• Autor subiect Autor subiect Adrian Lazaroiu
  • Dată creare Dată creare
Se pare totusi ca amatorul nu agreaza turneele de pozitionare (sau de consolare) ,ci prefera sa viseze la utopica stralucire a cupelor puse in joc :)
Cred ca la Open se pot face astfel de turnee, fiind mai putini jucatori se poate gestiona mai usor

Ultima editare:
Sunt sperante sa treci de inferioare?:-)

Daca nu trece de inferioare, la prima tabara la care va participa Nea TITI ,ii promit ca ma voi ocupa personal de dinsul.Cel putin la conditia fizica:D:D(coreene,flotari,trasu la bara etc.)Si dupa aia sa vedeti ce va face:DMacar va ia la bataie:D

kdt123 poate ai dreptate ca toti viseaza la cupe si putini sunt realisti si adevarati amatori care isi doresc prieteni noi si jocuri cat mai multe si cu adversari cat mai apropiati lor , dar totusi si parerea mea este ca Emil (zosim) are dreptate cu acel sistem mult mai realist .

Se pare totusi ca amatorul nu agreaza turneele de pozitionare (sau de consolare) ,ci prefera sa viseze la utopica stralucire a cupelor puse in joc :)
Cred ca la Open se pot face astfel de turnee, fiind mai putini jucatori se poate gestiona mai usor

Domnul Gorum,ca organizator am incercat sa testez mai multe variante si a turneului de consolare si a turneului de pozitionare,si si ceilalti organizatori care au testat asa ceva au fost multumiti de reactia participantiilor.La un turneu de copii(Gura Humorului 9-10nov)am vazut copii cu lacrimi in ochii(de tristete) in prima faza dupa ce nu s-au calificat si apoi tot cu lacrimi in ochii (de fericire)jucind pentru pozitionare.Sa stiti ca si copiii sunt fiinte umane ,dar spre deosebire de noi oameni maturi ei isi exteriorizeaza sentimentele ,noi reusim sa ni-le stapinim dar suntem la fel cuprinsi de aceleasi sentimente.Iar la turneele de consolare am avut parte sa vad adevarata fata a amatorului,cea de buna dispozitie si de placerea de a juca,combinind-o cu un gratar sau ceaun la iarba verde.

Sunt sperante sa treci de inferioare?:-)

S-ar putea, daca-as fi cu tine in grupa si-mi vinzi meciul :D

- - - Actualizat - - -

Daca nu trece de inferioare, la prima tabara la care va participa Nea TITI ,ii promit ca ma voi ocupa personal de dinsul.Cel putin la conditia fizica:D:D(coreene,flotari,trasu la bara etc.)Si dupa aia sa vedeti ce va face:DMacar va ia la bataie:D

De acord, daca toate alea le faci tu in locul meu si eu sa stau si sa beau bere impreuna cu Berov :D

buna ideea domnului Emi,
cei care ajung in fata sa joace mai putine meciuri, iar cei care nu se califica sa joace mai multe meciuri,...si timpul total ar fi la fel...
apoi cei care ajung in primele locuri, n-o sa fie asa obositi, iar cei din coada o sa fie mai multumiti pentru ca joaca mai mult.-DEMN DE LUAT IN SEAMA-
-daca nu se poate aici, ...pentru viitorul AmaTurului e foarte buna aceasta idee.
(scuze daca am fost off-topic)

Din Brașov Amatori:
Rus Andrei
Bondoc Alexandru
Vasile Mircea
Bratu Andrei
Open:
Macovei Liviu

Din Comarnic la amatori Dobre Adrian

Sent from my HTC One using Tapatalk

Back
Sus