ÎNCHIS Vand lemne + fete Butterfly, Xiom, Joola, Stiga!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Atasez aici poze cu fetele Xiom Omega V Pro si Tour, sunt impecabile si probabil cele mai bune fete de la Xiom scoase pana acum

Nu stiu ce are dar nu ma lasa sa trimit mp ,joc cu lemn triple carbon si imi place sa atac

Sent from my HTC One using Tapatalk

Ai mesaj privat!

- - - Actualizat - - -

Xiom Omega V tour - vanduta userului adi16

Toate produsele din primul post sunt valabile, preturile au fost reduse . Atentie la userul adi16, gasiti postul meu despre el in lista neagra

Toate produsele din primul post sunt valabile, preturile au fost reduse . Atentie la userul adi16, gasiti postul meu despre el in lista neagra
Salut Bogdan.Cand te contacteaza useri noi fi si tu atent.eu nici macar ramburs nu trimit catre userii foarte noi.Ai procedat foarte inspirat si nu ai trimis pachet inainte de a se face plata...

Mi-am dat seama din pacate, acum o zi am patit la fel cu un alt user de pe forum . Asta este, incerc si eu sa-i atentionez pe ceilalti

Salut,

Ramane cum am stabilit la telefon, pentru T64 si Omega Tour. Sper sa gasesc resursele necesare pentru ca fetele actuale arata ca ciugulite de gaini... :)

Tenergy 64 patrata si Omega V Tour 2.0 neagra rezervate pana marti pentru Bogdan V.

Daca sunteti din Iași, va este mai usor sa le vedeti, eventual sa le si testati, am doua variante de Primorac, atat cu fluture argintiu cat si cu fluture negru . Va trimit mesaj cu numarul meu de telefon

- - - Actualizat - - -

Inca de vanzare!

Salut. Pana la urma ai 2 lemne Butterfly Timo Boll Spirit sau unul singur? M-ar interesa sa il/le vad. Sunt din Iași, deci daca am putea sa aranjam undeva pe saptamana viitoare, eventual duminica seara (sunt plecat pana atunci).

Mersi.

Salut. Este unul singur, la vanzare in doua variante , una cu fete si una fara . Iti pot lasa nr meu pe mesaj privat

Sent from my HTC ChaCha A810e using Tapatalk 2

OK, da-mi numarul tau pe privat si am sa te sun cand am sa revin in Iași.

Va salut. Sint interesat de BTY Timo Boll Spirit si BTY Primorac Carbon Off+ fluture negru.
Am trimis mp.
O zi buna.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus