ÎNCHIS SCHIMB! TB ZLF cu IF

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

gabikr

senior
Schimb lemn Timo Boll ZLF, maner FL, impecabil (o foaaarte usoara atingere in dreptul orei 3, aproape insesizabila) cu orice lemn din gama Innerforce: ZLC, ZLF, ALC, AL, mai putin Tamca ULC sau Tamca 5000, neaparat maner FL, in aceeasi stare.

Foto cu lemnul aici: http://postimg.cc/gallery/1cz0jjj2/

Nu joc cu lemnul, foto sunt facute azi si nu am mai dezlipit si fata rosie.

Ultima editare:
Daca are cineva vreunul din lemnele cautate de colegul meu, si nu vrea sa schimbe ci doar sa vândă, poate posta aici pretul si fotografiile lemnului pe care il detine, deoarece eu as fi interesat sa achizitionez lemnul TB ZLF, insa gabikr doar il schimba, nu il vinde.

am un lemn TIMO BOLL ZLC in stare fb ,jucat foarte putin si sunt interesat sa-l dau pentru a-mi putea cumpara un schlager off+.
Lemnul nu are nici o lovitura .

Multumesc pentru oferta...am "ochelari de cal" si sunt interesat doar de lemnele specificate din gama Innerforce. Am dat si cu TB ZLC...daca era pe gustul meu ar fi fost in lista de preferinte....
Multumesc, inca o data, si pentru intelegere.

Am un Innerforce ZLC in stare buna - maner FL. Daca e colegul Claudiu interesat de schimbul amintit, eu as vrea doar sa-l vand. Am vreo 15 lemne si nu m-ar interesa schimbul. Astept raspuns sa va trimit poze sau nu. Multumesc!

Din ce vad in foto, lemnul este ok...nu-mi dau seama daca pe suprafata are locuri unde sa fie furnirul jupuit...daca nu are zone cu furnir dezlipit daua rupt, eu il iau...aur.eaza sa vorbiti cu claudiu daca il cumpara

Trimis de pe al meu P5_Quad folosind Tapatalk

Din ce vad in foto, lemnul este ok...nu-mi dau seama daca pe suprafata are locuri unde sa fie furnirul jupuit...daca nu are zone cu furnir dezlipit daua rupt, eu il iau...aur.eaza sa vorbiti cu claudiu daca il cumpara

Dati-mi va rog o adresa sa-l trimit prin posta sau curier.

Craciunica gabriel, str. Belsugului, nr. 13 B, bloc M 20, sc. 4, apt. 7, Călărași, jud. Călărași, cod 910120

Am vorbit si eu cu Claudiu...cred ca putem inchide topicul. S-auzim de bine!

Am trimis deja. Miercuri dupa-amiaza puteti merge la posta sa intrebati de colet. Sa-l stapaniti sanatos si sa va aduca victorii multe!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus