cea mai deranjanta iarba

Au aparut si maini cumva?Le cos doctorii la chirurgie:p hohahahhaha.Pe urma dam cu ele de rupem masa.

- - - Updated - - -

Cine stie ce mai scoate tehnologia asta.Poate vreo paleta robotica cu senzori.

Pe langa lemn, fete, mana mai conteaza si strategia, care trebuie adaptata foarte rapid la stilul de joc al adversarului. Mai ales daca este un adversar cu care nu ai jucat niciodata, trebuie sa te prinzi cat mai repede ce fel de mingii il deranjeaza cel mai mult. Pentru a te prinde nu ai decat 2 seturi, al 3-lea e prea tarziu.

Pentru a obtine un raspuns corect la intrebarea din titlu,cel mai bine intrebati-i pe softisti dupa meciul cu un ierbar.Problema enuntata mai sus,cu strategia de joc si cu aplicarea ei in primele 2 seturi,ca la al-3-lea e prea tarziu,de asemenea se refera la softisti.Acesta din urma trebuie sa ”ghiceasca”in primele 2 seturi efectele cu care vine mingea lovita cu iarba,ca sa returneze corect.Eu personal imi doresc ca in toate turneele sa joc numai cu ierbari,indiferent de ce fata zimtata foloseste.

Nu este nevoie de a "da in bobii" pentru a ghicii efectul venit din iarba (incriminata ,nu genereaza efect) trebuie sa sti ce efect imprimi tu iar inapoi va venii invers!

cea mai deranjanta iarba

trebuie sa sti ce efect imprimi tu iar inapoi va venii invers!
Cat se poate de adevarat si corect acest raspuns.Dar marea problema o reprezinta coordonarea cap(gandire corecta)-mana(lovire corecta).Sunt necesare multe ore de munca la antrenamente pana ce se realizeaza un automatism in acest sens.Jocul cu un ierbar ,implica si o gandire suplimentara,deoarece intr-un fel se raspunde cand ierbarul loveste cu softul si intr-un alt fel se loveste cand el raspunde cu iarba.Ba trebuie sa retii si ce efect ai imprimat mingii tale atunci cand ierbarul o loveste cu fata cu zimti.Pare complicat acest lucru,dar dupa ce inveti sa raspunzi corect,meciul impotriva celui ce foloseste materiale este mult mai usor decat impotriva unui softist(exceptie fac marii jucatori materialisti ,care pun totul pe masa pana tie ca softist iti ?cade mana?).

Ca ierbar incepator, nu am prea multe recomandari.Intrebarea mea este daca un ierbar este deranjat de jocul cu alt ierbar.Sau ii este mai usor de jucat cu el?

Ca ierbar incepator, nu am prea multe recomandari.Intrebarea mea este daca un ierbar este deranjat de jocul cu alt ierbar.Sau ii este mai usor de jucat cu el?

Ceva ca in Stan si Bran ,adica super comedie:shock::):yawn:
Te bufneste risul sa ai urmaresti,sa vezi meciul in reluarie:yawn:;)

Dane o sa ma sacrific eu.Voi intra eu in acest bambilici, in turnee ,cu paletele cu iarba.Exista riscul sa se joace eliminatoriile pe undeva pe la 2,3,4 noaptea pentru ca eu toata dupa amiaza am treaba(at)(at):D.Pana se termina setul se face ziua.Daca adorm la masa sa mi aduci si mie o bere rece,o cafea si o tigara.Nu fumez dar ma apuc atunci.

Dane o sa ma sacrific eu.Voi intra eu in acest bambilici, in turnee ,cu paletele cu iarba.Exista riscul sa se joace eliminatoriile pe undeva pe la 2,3,4 noaptea pentru ca eu toata dupa amiaza am treaba(at)(at):D.Pana se termina setul se face ziua.Daca adorm la masa sa mi aduci si mie o bere rece,o cafea si o tigara.Nu fumez dar ma apuc atunci.

dle fi desupra rezultatelor in favorea placerii de a juca
ierbarii au meritele lor si dvs nu puteti fi ierbar ca v-am vazut jucand.
mult succes in continuare.

Back
Sus