ÎNCHIS Vand Andro Rasant!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

krisztalori

organizator local
VAND Andro Rasant rosie de 2,1 mm in stare buna, dimensiuni de minim 150/157. Pret 80 de l Potentialii cumparatori rog plata in cont bancar!

Fata se afla in stare foarte buna dar pentru cei intradevar interesati fac poza

De asemenea schimb si cu kit fileu DHS P 145 sau DHS P 104 !!

PT ALTE INFORMATII PE MP !

Ultima editare:
Reactualizat!

- - - Actualizat - - -

- - - Actualizat - - -
Picture_051.jpg
[/URL]

- - - Actualizat - - -

Valabil!

- - - Actualizat - - -

- - - Actualizat - - -

Post actualizat!

Salut, am o fata T05FX roșie 2.1 in stare buna dați un MP cu nr de tel. De pe cosmote ca nu îl mai am :)

In cazul in care nu sunt doritori fata DHS TinArc se retrage de la vanzare, ramane valabil fata baracuda!

As fi schimbat daca avea dimensiunile care am precizat!

- - - Actualizat - - -

Adaug la vanzare Andro Rasant rosu de 2,1 mm in stare buna. Pret 80 de lei !

salut as cumpara donic baracuda aici am nr.tel.074 221 47 55 pt.szia csak csengjel ram es visszahivlak szia en szatmari vagyok

dl. Costi scuze, dar esti absurd ce spui tu acum aici acum, ce rau a facut omul asta ca ia spus in limba lui ca acum nu are semnal si ca o sa l sune mai tarziu sa vorbeasca de fata baracuda... ?...

dupa cum vezi a inceput conversatia in limba romana si omul a vazut ce nume are si ma gandesc ca si a spus ca daca mai spune si citeva cuvinte in limba lui se intaleg si mai bine la pret...:D

esti cumva rasist acolo prin partea ta ?. pe aici prin zona noastra nu exsită asa ceva mai ales aici pe Forum, de cand sunt aici pe forum tu esti prima persoana care spune asa ceva,,, ami pare rau...

sau poate nu am intales eu bine?.

- - - Actualizat - - -

Daca toti din zona aia ar scrie asa ? vrei site in limba maghiara ?ce-o fi in capul vostru ?

Ultima editare:
Leo pe mine nu ma mira astfel de manifestari, dl Costi e dintr-o zona a tarii in care astfel de lucruri mai greu se inteleg si perceptiile sunt putin altele :) Totusi sa nu ma inteleaga nimeni gresit, nu generalizez!

- - - Actualizat - - -

Baracuda s-a vandut!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus