PaliHR
Coordonator Onorific
La open: Welker Ivan din Sfantu Gheorghe.
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Matei Dumitru se retrage
Nu mai inteleg nimic!?
Postat în original de Adrian Lazaroiu Vezi post
Sistem de joc: grupe inferioare de 6, dupa care trecem direct in tabloul eliminatoriu
Matei Dumitru - Deva - open Multumiri,like-uri,bla,bla,bla.
Apoi...
Sistem de joc: grupe inferioare de 6, dupa care trecem direct in tabloul eliminatoriu
Aveti dreptate domnule Matei,deci in concluzie si eu sunt de acord cu niste grupe superioareAdi, se pare ca nu ai vazut in pag.5 postul meu cu nr.63 , pe care l-am scris in speranta ca te vei razgindi, tinind cont de faptul ca eu si altii, trebuie sa parcurga cca. 700 km si sa doarma la hotel, pentru a putea sa joace impreuna cu prietenii. Eu consider ca, pentru mine, este un sacrificiu prea mare pentru a juca doar 5 meciuri.
Nu e nici o suparare daca tu consideri ca acesta este cel mai bun sistem de joc. Eu iti doresc succes sa ai un turneu cit mai reusit !
Cartuta Alexandru - Bucsani amatori
Buna dimineata. Tocmai am primit pentru acest post un "nu imi place mesajul" de la dl. Dumbrava Daniel si as vrea ca acesta sa-si motiveze alegerea.
Multumesc anticipat
Ionut.
Dan a intrat de pe telefon si neintentionat a apasat butonul ,,Nu-mi place mesajul''. Iși cere scuze pentru acest incident și speră ca va putea fi iertat.
Nu-i problema. Eram doar confuz![]()