razvan arad
junior
Meszar Razvan-Open-Arad
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Ti-am pus cate un Imi place si Multumesc ca sa iesi pe plus dupa clickul neintentionat al lui Daniel
(Ti-am marit reputatia forumista si in speranta ca nu ma vei prinde in grupe sau in eliminatorii)![]()
Pali....avand in vedere că nu mai joc cu material. ...s-ar putea chiar sa vrei sa ma prinzi in grupe...sau in eliminatorii...la Baicoi ...n-am reușit să trec de superioare.
si cu ce joci acum?
Te rog frumos Florine sa ma treci la Amatori, ca astept de mult aceasta zi.Se inscrie Denes Ferenc din Praid (unde imi va permite MP).
Din Valcea la amatori:
Naulea Stefania
Naulea Gabriela
Iordache Marian
Railean Vlad
Daca aveti sambata din 22 liber si vreti sa o fructificati prin tenis mai este un turneu la Cluj,acolo sigur prindeti locuri.Cum nu mai este loc si pentru noi - ne retragem.(oricum suntem pe lista de asteptare.Sa venim de la Valcea si sa asteptam ce?)
Succes organizatorilor si participantilor!
Dupa parerea mea(este doar o parere)Inscrierea pe criterii de clasament este cel putin injusta.Eu am foarte putine zile de sambata libere intrun an.De ce nici atunci cand gasesc o fereastra nu pot sa vin la un turneu?
Poate ca ar trebui sa pun AmaTur-ul pe o lista de asteptare.................
Cu respect.Vlad.