AmaTur: Turneu A+ CUPA ROMANIEI AMATUR - Turneu A+ TARGOVISTE 22.03.2014

• Autor subiect Autor subiect Adrian Lazaroiu
  • Dată creare Dată creare
Ti-am pus cate un Imi place si Multumesc ca sa iesi pe plus dupa clickul neintentionat al lui Daniel :-)
(Ti-am marit reputatia forumista si in speranta ca nu ma vei prinde in grupe sau in eliminatorii) :-)

Pali....avand in vedere că nu mai joc cu material. ...s-ar putea chiar sa vrei sa ma prinzi in grupe...sau in eliminatorii :) ...la Baicoi ...n-am reușit să trec de superioare.

Ne vedem la Amatori domnul Feri:D;parca vruseseti sa jucati la Open.

Din Valcea la amatori:
Naulea Stefania
Naulea Gabriela
Iordache Marian
Railean Vlad

Cum nu mai este loc si pentru noi - ne retragem.(oricum suntem pe lista de asteptare.Sa venim de la Valcea si sa asteptam ce?)
Succes organizatorilor si participantilor!
Dupa parerea mea(este doar o parere)Inscrierea pe criterii de clasament este cel putin injusta.Eu am foarte putine zile de sambata libere intrun an.De ce nici atunci cand gasesc o fereastra nu pot sa vin la un turneu?
Poate ca ar trebui sa pun AmaTur-ul pe o lista de asteptare.................
Cu respect.Vlad.

Cum nu mai este loc si pentru noi - ne retragem.(oricum suntem pe lista de asteptare.Sa venim de la Valcea si sa asteptam ce?)
Succes organizatorilor si participantilor!
Dupa parerea mea(este doar o parere)Inscrierea pe criterii de clasament este cel putin injusta.Eu am foarte putine zile de sambata libere intrun an.De ce nici atunci cand gasesc o fereastra nu pot sa vin la un turneu?
Poate ca ar trebui sa pun AmaTur-ul pe o lista de asteptare.................
Cu respect.Vlad.
Daca aveti sambata din 22 liber si vreti sa o fructificati prin tenis mai este un turneu la Cluj,acolo sigur prindeti locuri.

Back
Sus