Am mai adaugat un lemn si solutia de lipit pe baza de apa
Ambalajul pentru adeziv este asa cum este si in fotografia suita la topic. Am facut asta ca sa nu mai fie dubii in privinta culorii.
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Am mai adaugat un lemn si solutia de lipit pe baza de apa
mai aveti adeziv?
Vreau si eu o portie de solutie.0756258169(SIGUR NU SO TRAG PE NAS)AM SI SOLUTIE PE BAZA DE TOLUEN LA 25 RON
Vreau si eu o portie de solutie.0756258169(SIGUR NU SO TRAG PE NAS)
Am reusit pana la urma
Salutare Cristi...te rog să mă lămurești și pe mine în legătură cu v?scozitatea soluției de lipit cu toluen...Eu dacă lipesc cu speed glue,prefer soluțiile mai v?scoase(groase) puțin,nu pe cele „apoase” să zicem,așa...iar tu menționezi(indirect) că o soluție de lipit speed glue,este cu atât mai consistentă(groasă) cu cât are cât mai puțin cauciuc natural în compoziție...Să înțeleg c-ai avea niște toluen sub formă de gel...?!?
Te întreb asta pentru că-n zilele nostre progresul științei este fantastic și nimic nu ne-ar putea mira peste măsură,nu...?!?
Astept livrarea ,banii ti-au fost pusi in contCand o sa am solutia gata o sa sun si stabilim cum si unde fac livrarea.
Astept livrarea ,banii ti-au fost pusi in cont
poate sa ma ajute cineva legat de pozale mele care au disparut. Multumesc. Asta ca sa nu fac cine stie ce balarie.
Salut doresc 2 ( doua ) flacoane de solutie pe baza de apa-100ML-25RON/buc-adresa de livrare Pop Mihail, str. Dimbovitei, nr. 89, ap. 57, jud. Cluj- ramburs cu posta romana sau cu banii in cont cum doresti.