ÎNCHIS lemne - fete, noua solutie pe baza de apa

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Am cumparat fata Adidas P7 2.0 rosie de la Dl.Cristi72.E conform descrierii si a fost expediata cu promptitudine. .Feta in ambalaj original impecabila.Luati cu incredere.Cu respect.REMUS

mai aveti adeziv?

Mai am ceva. Singura chestie pe care vreau sa o mai mentionez este faptul ca solutia pe toluen pe care o fac eu nu este groasa pentru ca are un continut ridicat de cauciuc natural.
In cazul in care este fata noua recomand sa se dea 2-4 straturi la inceput, dupa aceea fara probleme se poate da un strat pe fata unul pe lemn.

Salutare Cristi...te rog să mă lămurești și pe mine în legătură cu v?scozitatea soluției de lipit cu toluen...Eu dacă lipesc cu speed glue,prefer soluțiile mai v?scoase(groase) puțin,nu pe cele ?apoase? să zicem,așa...iar tu menționezi(indirect) că o soluție de lipit speed glue,este cu atât mai consistentă(groasă) cu cât are cât mai puțin cauciuc natural în compoziție...Să înțeleg c-ai avea niște toluen sub formă de gel...?!?
Te întreb asta pentru că-n zilele nostre progresul științei este fantastic și nimic nu ne-ar putea mira peste măsură,nu...?!?

Salutare Cristi...te rog să mă lămurești și pe mine în legătură cu v?scozitatea soluției de lipit cu toluen...Eu dacă lipesc cu speed glue,prefer soluțiile mai v?scoase(groase) puțin,nu pe cele „apoase” să zicem,așa...iar tu menționezi(indirect) că o soluție de lipit speed glue,este cu atât mai consistentă(groasă) cu cât are cât mai puțin cauciuc natural în compoziție...Să înțeleg c-ai avea niște toluen sub formă de gel...?!?
Te întreb asta pentru că-n zilele nostre progresul științei este fantastic și nimic nu ne-ar putea mira peste măsură,nu...?!?

salut,
-toluenul este doar componenta care ma ajuta sa diluez partea vascoasa
-partea vascoasa are cateva componente care in amestec direct intre ele se transforma in ceva vascos
si dupa racire este aproape solid

Ca idee finala zic eu sa o incerci daca doresti si iti spun eu ca nu o sa iti para rau
Daca mai sunt nelamuriri cu cea mai mare placere voi incerca sa raspund cat mai punctual la ele.

Salut doresc 2 ( doua ) flacoane de solutie pe baza de apa-100ML-25RON/buc-adresa de livrare Pop Mihail, str. Dimbovitei, nr. 89, ap. 57, jud. Cluj- ramburs cu posta romana sau cu banii in cont cum doresti.

Salut doresc 2 ( doua ) flacoane de solutie pe baza de apa-100ML-25RON/buc-adresa de livrare Pop Mihail, str. Dimbovitei, nr. 89, ap. 57, jud. Cluj- ramburs cu posta romana sau cu banii in cont cum doresti.

salut,
eu zic ca transfer in cont este mai bine.
daca imi dai un SMS la numarul de telefon din topic iti voi transmite la randul meu datele de transfer.

multam'

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus