ÎNCHIS De vanzare multe ierburi...

• Autor subiect Autor subiect laky
  • Dată creare Dată creare
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Adaug la vanzare Andro HEXER 1,9 mm taiata la 147x145 mm, stare foarte buna.
Nittaku Screw one OX rosie, taiata la 157x150 stare perfecta,
Sunt aceleasi cu cele din primul post, mai multe detalii gasiti acolo.

Stoc actualizat pe prima pagina. La sfarsitul saptamanii voi mai primi 40 buc. fete TSP Curl Cactus OX si Combi OX, rosii si negre. Cate din fiecare, voi stii doar cand primesc pachetul.

va salut as dori o iarba rosie, fara burete, cea mai eficienta din cele pe care le comercializati cu care sa distrug cativa topspinari care m-au cam suparat in ultima vreme..!
am o paleta cu softuri cu care obisnuiesc sa joc dar am dat si cu o iarba si m-a distrat f.mult
daca pe rosu pun iarba, pe negru merge un soft superdifence?(lemn off)
va rog recomandare de 2-3 fete
se poate intra cu asa ceva in amatour?
stima

interesat de fata andro

interesat de fata andro

Adaug la vanzare Andro HEXER 1,9 mm taiata la 147x145 mm, stare foarte buna.
Nittaku Screw one OX rosie, taiata la 157x150 stare perfecta,
Sunt aceleasi cu cele din primul post, mai multe detalii gasiti acolo.

Buna ziua,daca acea fata andro mai prinde ai are spin bunicel,sunt interesat!

Am mai primit 79 de fete OX, Cactus si Combi!! Cat pentru o capiță de f?n!!!
Stocul de ierburi a fost improspatat si reactualizat in primul post. !

dle laky doresc o fata rosie combii ox insa sunt curios e mai rapida decat cactusul ox ,? si cat de rapida este combii cu 0.5 burete fata de ox combii ?

Combi e putin mai rapida decat cactusul. Prezinta un avantaj pentru cei cu un joc mai dinamic, caci este mai usor de executat liftul de rever, una din loviturile „foarte urate” si implicit eficiente in jocul cu iarba.
Varianta de 0,5mm este singura pe care inca nu am testat-o. Candva am jucat cu Hallmark Friction Special de 0,5 la care spinreversalul era de aprox 90% fata de OX in cazul blocului pasiv, dar abilitatile de atac erau net superioare. Prin analogie, sunt convins ca si la Combi exista aceasi situatie.
Ok, voi trimite fata ceruta, va rog sa-mi trimiteti adresa pe mp.

Combi 1mm, rosu 1 buc va rog sa mi-o trimiteti cand aveti timp ! daca nu mai aveti adresa dati-mi un tel ! multumesc ! 0748352369!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus