Cupa Copiilor -"Paleta Veche" EDITIA A IV-A 16 aprilie 2014 (miercuri) - Victoria

....Am inteles ca cea mai mica categorie este 8-10 ani.Ce facem cu copiii de 6 ani-avem o fetita care ar vrea sa participe-.....pt ca diferenta de 1 an sau 2 este enorma la aceasta varsta.Si nu am vrea sa fie carne de tun jucand cu copii de 8-10 ani....
Asa este, ...se doreste ca toata lumea sa fie multumita, se doreste ca toti copiii sa participe, inca se lucreaza/prelucreaza informatiile dvs. si in doua trei zile poate avem si un regulament al MiniAmatur-ului de care se ocupa dl.Bodeanu.
...sunt mai multe chestiuni care trebuiesc specificate
-pt copiii de care ati facut referire,...este putin probabil sa se adune macar de o grupa;
-copiii care sunt in divizia A, sau cei care au medie in AmaTur peste media de incepatori (11^), nu pot sa-i "umileasca" pe cei ce indraznesc pt prima oara sa vina la un concurs,...la fel cum nici cei din div.A nu pot sa-i "umileasca" pe cei din AmaTur;
Sunt si alte aspecte , care cu ingaduinta dvs, sau cu putina rabdare se vor aseza.

Multi spun ca la FRTM este asa...ok, asa este dar sunt alte chestiuni atipce, iar MiniAmatur deabia se pune pe picioare.Noi trebuie sa ne apropiem mai mult de Amatur decat de FRTM. (parerea mea)

Multumim pt sugestii, si binenteles celor ce ne ajuta cu datele cerute (nume, prenume, data nasterii)

....Multumesc pentru clarificari Gelu...
Daca se strange de o grupa se inscrie si Alesia Sferlea din Oradea,la categ cea mai mica..:D..pitici....n. 14.08.2007

Asa este, ...se doreste ca toata lumea sa fie multumita, se doreste ca toti copiii sa participe, inca se lucreaza/prelucreaza informatiile dvs. si in doua trei zile poate avem si un regulament al MiniAmatur-ului de care se ocupa dl.Bodeanu.
...sunt mai multe chestiuni care trebuiesc specificate
-pt copiii de care ati facut referire,...este putin probabil sa se adune macar de o grupa;
-copiii care sunt in divizia A, sau cei care au medie in AmaTur peste media de incepatori (11^), nu pot sa-i "umileasca" pe cei ce indraznesc pt prima oara sa vina la un concurs,...la fel cum nici cei din div.A nu pot sa-i "umileasca" pe cei din AmaTur;
Sunt si alte aspecte , care cu ingaduinta dvs, sau cu putina rabdare se vor aseza.

Multi spun ca la FRTM este asa...ok, asa este dar sunt alte chestiuni atipce, iar MiniAmatur deabia se pune pe picioare.Noi trebuie sa ne apropiem mai mult de Amatur decat de FRTM. (parerea mea)

Multumim pt sugestii, si binenteles celor ce ne ajuta cu datele cerute (nume, prenume, data nasterii)

Este minunat domnule GELU ,trebuie sa facem diferenta dintre cei profesionisti si cei ce sunt amatori.
Nu este cazul sa le interzicem sa joace la concurs dar intr-o grupa separata de profesionisti si atunci totul este OK.
Copiii trebuiesc incurajati sa continue jocul nu sa-i facem sa nu le mai placa .
BRAVO ,corect specfificat si ar trebui sa se aiba in vedere la intocmirea regulamentului de joc ptr. mini - amatur

Revenim de la Brăila cu datele necesare inscrierii si cu inca cativa copii!

1)CONSTANTINESCU RARES-12.10.2005
2)IONESCU VLAD-26.01.2007
3)DAMIAN COSMIN-16.05.2005
4)BOGDAN VASILE-09.11.2005
5)BARAC ANDREEA-22.08.2000
6)LIPAN MIRUNA-03.11.2005
7)CHISCOP BOGDAN-29.10.2001

Sunt foarte mandru sa pot participa cu atatia copilasi la dvs...Doresc oferta de cazare pentru 7 copii si doi adulti(un parinte si cu antrenorul)Cu respect si sa ne vedem sanatosi!

Mentionez faptul ca Chiscop Bogdan are legitimatie,insa nu a jucat niciodata in divizie,ci doar la concursurile organizate de catre FRTM pentru copii.
Da, il stiu, a jucat in grupa cu mine sambata la Focșani. Joaca bine spre f bine la anii lui, poate avem nevoie de el intr-o grupa superioara unde sunt putini. Vorbim!

....Multumesc pentru clarificari Gelu...
Daca se strange de o grupa se inscrie si Alesia Sferlea din Oradea,la categ cea mai mica..:D..pitici....n. 14.08.2007

Marius,la Victoria am dat drumul la miscare prin noiembrie si acum sunt frecvent la antrenamente in jur de 15-25 de copii,si sunt incepatori adevaratii,eu le-am pus prima paleta in mana,si ii lasam sa se joace copilareste mai mult de 75% din antrenament si numai 25% ii stresam cu un pic de antrenament,deci pt mine la Victoria o sa intilnesti adevaratii amatori incepind de la virsta de 6-7 anisori,te asteptam cu drag.

Moga Madalina si Moca Alina, doua fete de perspectiva de la Mediaș, amandoua intre primele 6 la categoria -10 ani. Inscrierea lor la categoria 11-13 ani ar fi utila pentru cele doua fete, vor avea jocuri pe masura valorii lor. Nu cred ca Dragos Temelie ar avea ceva impotriva.

Revenim de la CLUJ cu lista participantilor:Mocean Dan-14.05.1997, Daniel Pop-15.04.2000, Petru Boila-29.02.2000, Ilie Chirila-30.03.2000, Farcas Vlad-27.07.2000, Antonosei Serban-22.06.2001, David Gyorfi-04.12.2003, Suto Norbert-10.04.2003, Angelo Silveira-24.12.2004, Rozenfeld Robert-16.07.2007.Total 10 copii+3 adulti(2 antrenori+sofer).

Marius,la Victoria am dat drumul la miscare prin noiembrie si acum sunt frecvent la antrenamente in jur de 15-25 de copii,si sunt incepatori adevaratii,eu le-am pus prima paleta in mana,si ii lasam sa se joace copilareste mai mult de 75% din antrenament si numai 25% ii stresam cu un pic de antrenament,deci pt mine la Victoria o sa intilnesti adevaratii amatori incepind de la virsta de 6-7 anisori,te asteptam cu drag.

...Emi,...de oameni ca tine are nevoie tara asta..:D...dar sa fie acolo pe la federatie FRTM,Guvern etc....

Multumesc tuturor ,celor care sau implicat in aceasta discutie referitoare la categoriile de varsta ale copiilor si doresc sa fac o propunere in urma celor concluzionate.

Categorile pe criteriul anului de nastere sunt peste tot agreeate si aplicate,de ce sa nu le aplicam si noi.Plecind de la ideea simplitati si a lucrurilor clare,cred ca este benefic tuturor(copii,antrenori si organizatori) ca la copii,si implicit Miniamatur categoriile sa fie identice cu FRTM,plecind de la faptul ca o parte din copii crescuti in amatur au inceput sa ajunga la un nivel mai ridicat si sa faca cu cinste fata in competitiile nationale(destul de sarace ele:D).

Categoriile de varsta dupa care se va desfasura Turneul "Paleta Veche" din Orasul Victoria sunt urmatoarele.
copii 8-10 ani (copii nascuti dupa 01.01. 2004)
juniori III; (copii nascuti intre 01.01.2001 - 31.12.2003
juniori II; (copii nascuti intre 01.01.1999 - 31.12.2000)
Pentru clasamentul Miniamatur,daca este de acord si D-ul Dan Bodeanu,si Florin Apian responsabili cu punctarea in clasamentul Miniamatur.

Si totodata daca exista cerere in afara clasamentului Miniamatur o sa aiba loc si categoria urmatoare
juniori I; (copii nascuti intre 01.01.1996 -31.12.1998)
Deoarece si ei sunt pentru mine inca tot copii si de ce sa nu se bucure si ei alaturi de fratii lor mai mici.
Dupa mai multe discutii am definitivat categoriile dupa care se va desfasura Turneul de copii de la Victoria,sub egida Miniamatur,deci apropierea de Amatur este mai importanta decit de FRTM,la fel si pentru mine vreau sa vad copii plini de viata si bucurie ca se pot juca de placere,si nu vreau sa vad copii stresati de rezultate si performanta.In cazul in care antrenori considera ca valoarea unui copil este mai mare ,atunci poate sa -il inscrie la o categorie superioara,dar aceasta anuntind in prealabil.Cred ca meciurile intre copii de acelasi nivel sunt mai benefice tuturor.
Categoriile de varsta se inteleg urmatoarele.

Copii 6-8 ani,anul nasteri 2008,2007,si 2006
Copii 9-10 ani,anul nasteri 2005,2004
Copii 11-13 ani,anul nasteri 2003,2002,2001
Copii 14-15 ani,anul nasteri 2000,1999

Cadeti 16-18 anul nasteri 1998,1997,1996 am pus aceasta categorie separat deoarece nu face inca parte din categoriile Miniamatur,dar face parte din categoriile de la Victoria.

Back
Sus