Asa este, ...se doreste ca toata lumea sa fie multumita, se doreste ca toti copiii sa participe, inca se lucreaza/prelucreaza informatiile dvs. si in doua trei zile poate avem si un regulament al MiniAmatur-ului de care se ocupa dl.Bodeanu.....Am inteles ca cea mai mica categorie este 8-10 ani.Ce facem cu copiii de 6 ani-avem o fetita care ar vrea sa participe-.....pt ca diferenta de 1 an sau 2 este enorma la aceasta varsta.Si nu am vrea sa fie carne de tun jucand cu copii de 8-10 ani....
...sunt mai multe chestiuni care trebuiesc specificate
-pt copiii de care ati facut referire,...este putin probabil sa se adune macar de o grupa;
-copiii care sunt in divizia A, sau cei care au medie in AmaTur peste media de incepatori (11^), nu pot sa-i "umileasca" pe cei ce indraznesc pt prima oara sa vina la un concurs,...la fel cum nici cei din div.A nu pot sa-i "umileasca" pe cei din AmaTur;
Sunt si alte aspecte , care cu ingaduinta dvs, sau cu putina rabdare se vor aseza.
Multi spun ca la FRTM este asa...ok, asa este dar sunt alte chestiuni atipce, iar MiniAmatur deabia se pune pe picioare.Noi trebuie sa ne apropiem mai mult de Amatur decat de FRTM. (parerea mea)
Multumim pt sugestii, si binenteles celor ce ne ajuta cu datele cerute (nume, prenume, data nasterii)