AmaTur: Turneu A TURNEU A PITESTI - SIMFONIA LALELELOR - SIMBATA 12 Aprilie

Aseara am rectificat eroarea de la Open, iar acum am rectificat si Clasamentul la Amatori. A fost o neintelegere din partea mea! Le cer scuze celor afectati de aceasta situatie, dar iata ca s-a remediat!

LA MULTI ANI FLORILOR NOASTRE DIN AMATUR!

Felicitari dl. STOICA MIHAI pentru locul 3 la Amatori ! Ma bucur ca am jucat cu dumneavoastra in grupele inferioare si ca am reusit sa castig meciul dupa ce m-ati condus ! A fost o partida foarte frumoasa dar si foarte lunga , ramasesem noi ultima grupa inferioara de la Amatori care nu se terminase inca ! :)

Felicitari dl. BALMEZ DOREL din Oravita pentru locul 2 la Amatori! Ati jucat extraordinar , si cu dumneavoastra m-am intalnit in gr. inferioare dar a fost un meci foarte scurt , mi-ati dat un 3-0 fara drept de apel , serva dvs. face furori ! Ma bucur ca am avut placerea sa jucam, impreuna ! Sper sa ne mai intalnim si la alte concursuri !

Primul clasament era mult mai specific, cu exceptia micilor erori din sfarsit. Doar acolo trebuiau facute modificarile, cred eu. Rog prezentati forma finala pe prima pagina.

Primul clasament era gresit, nu 'specific'.
Pe un tablou de 32 fara recalificari nu exista locurile 5-6, 7-8, 9-10, 11-12 ... 17-18, 19-20 ... ci doar 5-8, 9-16, 17-32.

Ultima editare:
Rog afisarea listei de inscriere completa pentru amatori (101 participanti si nu 100). Lipseste dl. Niculae Dan, care l-a eliminat pe dl. Marin Floricel. Am detectat aceasta eroare, vrand sa aflu ce traseu as fi avut daca as fi castigat meciul cu dl. Marin Floricel. Se pare ca a fost bine asa cum s-a intamplat. Pe de alta parte, punctajul este altul pentru 101 participanti decat pentru 100.

La Multi Ani tuturor celor care azi isi serbeaza ziua de Florii.Multumim organizatorilor ptr acest frumos turneu!.Promitem ca o sa venim si pe viitor.-Echipa de Tenis Oravita!.

Back
Sus