AmaTur: Turneu B Turneu b pentru amatori ,3 mai 2014 ,targoviste

• Autor subiect Autor subiect Adrian Lazaroiu
  • Dată creare Dată creare
Un turneu cu 24 de jucatori, nu poate face cinste acestui circuit deosebit din care fac parte si eu, dar binenteles ca am alt nume, ati interzis sa vina si jucatorii de open, pacat de orasul pe care il reprezentati, unde chiar aveti cativa jucatori buni

chiar a fost un jucator de open. Noi suntem mai mici si pana sa crestem ne vedem lungul nasului. Oricum respect si sa auzim de bine. Data viitoare, fara ironii, chiar daca esti jucator de open si cu medie mare poate facem o derogare si te asteptam. Numai bine.

Imi cer scuze, daca s-a simtit cineva vinovat de organizarea acestui zis TURNEU AMATUR, dar nu ma pot injosii sa vin la un asemenea turneu, trebuia sa organizati un concurs de tenis de masă pentru jucatori aproape amatori, cum chiar a sesizat si un participant, care a fost apostrofat de al participant care sa mai si pozat cu acele cupe. Succes in continuare pentru asemenea concursuri.

Un turneu cu 24 de jucatori, nu poate face cinste acestui circuit deosebit din care fac parte si eu, dar binenteles ca am alt nume, ati interzis sa vina si jucatorii de open, pacat de orasul pe care il reprezentati, unde chiar aveti cativa jucatori buni

Prietene,10 concurenti sunt necesari pt.un B(ca acesta sa fie punctat in Amatur)!.
!

Back
Sus