AmaTur: Turneu A Memorialul "DAN LEORDA" - Turneu A , Reghin 10 mai 2014

AmaTur-ul a identificat problema si din putinul pe care-l are a repartizat doua mese catre Târnaveni, care personal le-am trimis (de vreo luna) . Nu stiu daca le-ati vazut sa daca le folositi dar sunt bune pentru un centru valoros ca cel de acolo.

Ultima editare:
Târnaveni e un mare centru de tenis de masă, pacat ca nu avem mese si o organizare:) Exista jucatori pasionati, dar din pacate posibilitatile materiale ne limiteaza.
In data de 14 iunie se va organiza un turneu B la Târnaveni. Se va juca pe 12 mese. Echipa organizatorica este deja formata( te asteptam si pe tine sa ni te alaturi). D-l Zelariu Petrica si cu colegul Nelu Chiubu au fost la Reghin, am discutat si am stabilit organizarea unui turneu B la Târnaveni. asa ca.... tenisul de masa din Târnaveni este pe un drum bun. In persoana D-lui Petrica aveti un bun organizator. Stima Ocsi Kantor. Imi pare rau ca a trebuit sa divulg acest" secret"....

Stiu de mese si va multumim. M-am exprimat eu gresit. Ziceam de "mese" in sensul de sala dedicata. Aseara, de ex., am jucat impreuna cu antrenamentul echipei de volei :D Nu mai stiai ce minge sa lovesti. Cat despre turneu, abia astept sa vina data. Daca voi fi contactat sa ajut cu ceva, o voi face cu cea mai mare placere.

De la Vatra Dornei se retrag... Hagatis Andrei, Firu Marian, Capra Arthur, Boicu Gabriel, Vieriu Carmen

Stiu de mese si va multumim. M-am exprimat eu gresit. Ziceam de "mese" in sensul de sala dedicata. Aseara, de ex., am jucat impreuna cu antrenamentul echipei de volei :D Nu mai stiai ce minge sa lovesti. Cat despre turneu, abia astept sa vina data. Daca voi fi contactat sa ajut cu ceva, o voi face cu cea mai mare placere.

Sorine, stai linistit ca te voi suna pentru ca am nevoie si de ajutorul tau; toate la timpul lor

Buna ziua,
Am si eu nevoie de niste "ordine de deplasare" = delegatii, stampilate de o firma de constructii sau electrice sau altceva pentru a-mi putea deconta deplasarea. Daca are cineva luam legatura la concurs. Multumesc anticipat.

Back
Sus