Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
nittaku finezip fixare strong si se desprinde foarte usor nu ciupeste niciodata buretele chiar daca e mai moale sau chiar daca e spring sponge
Eu am folosit si Tear Mender de la Leo 33 si pe linga ca a lipit excelent s-a si curatat foarte usor si nu a afectat deloc buretele(1-2 straturi pe lemn si 3-4 straturi pe fete).La fel si Eco Lex si Revolution 3 date in aceleasi straturi lipesc si se curata foarte bine.Pot sa apara in schimb probleme la fetele date cu booster,mai ales la fetele chinezesti de tip Neo care sunt date cu booster,...desi nu se recomanda deloc acest lucru...Oricum, am avut o experienta foarte proasta cu Tear Mender, pur si simplu nu lipea, lucru confirmat in MP si de alti useri.
Nittaku finezip se desprinde stil Revolution sau Ecolex, sau trebuie frecat cu degetul, eventual diluant?
Eu am folosit si Tear Mender de la Leo 33 si pe linga ca a lipit excelent s-a si curatat foarte usor si nu a afectat deloc buretele(1-2 straturi pe lemn si 3-4 straturi pe fete).La fel si Eco Lex si Revolution 3 date in aceleasi straturi lipesc si se curata foarte bine.Pot sa apara in schimb probleme la fetele date cu booster,mai ales la fetele chinezesti de tip Neo care sunt date cu booster,...desi nu se recomanda deloc acest lucru...