ÎNCHIS Vand Paleta Completa

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
0763884600

- - - Actualizat - - -

nu mai este valabila.topic inchis

- - - Actualizat - - -

0763884600

- - - Actualizat - - -

0763884600

- - - Actualizat - - -

- - - Actualizat - - -

0763884600

- - - Actualizat - - -

valabil

- - - Actualizat - - -

nu stiu cum sa editez sa sterg.dar
paleta este inca VALABILA . astept cumparatori

Lemnul stiga a avut cumva modificari la maner (reparatii fisuri, aplicatii rasini, modificari ale prizei)?

- - - Actualizat - - -

Spun asta pentru ca din fotografiile (slabe calitativ...) postate, asa mi se pare, ca "a fost umblat" la maner...

a fost reparat manerul.nu incomodeaza cu absolut nimic.nu sa modificat nimic la ea.

- - - Actualizat - - -

Lemnul stiga a avut cumva modificari la maner (reparatii fisuri, aplicatii rasini, modificari ale prizei)?

- - - Actualizat - - -

Spun asta pentru ca din fotografiile (slabe calitativ...) postate, asa mi se pare, ca "a fost umblat" la maner...
asta pt ca le-am facut cu telefonul ,nu am aparat :). si da a fost reparat

Pai si nu credeti ca trebuia sa mentionati asta in anunt? O reparatie a manerului, desi poate sa nu influenteze simtul initial al lemnului, este o operatie/modificare/cum vrei sa ii spui, care ar trebui mentionata de la inceput, nu lasata in coada de peste... daca se vede....bine, daca nu....iar bine...

Pai si nu credeti ca trebuia sa mentionati asta in anunt? O reparatie a manerului, desi poate sa nu influenteze simtul initial al lemnului, este o operatie/modificare/cum vrei sa ii spui, care ar trebui mentionata de la inceput, nu lasata in coada de peste... daca se vede....bine, daca nu....iar bine...
am modificat si am scris ca a fost reparat.

- - - Actualizat - - -

valabil

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus