AmaTur: Turneu A Turneu A Moinesti 17 mai 2014

Cu parere de rau datorita colegilor care au avansat la open, din lipsa de transport, si din dorinta de participa se inscrie tot la open daca se poate Chetronie Liviu din Tecuci.

Din pacate, Bogdan Axinte, Cocea Catalin si Vinachi Valentin se retrag . Ne cerem scuze Sebi si mult succes la concurs tuturor participantilor!

se retrage din adjud: iordachi - banchetul sotiei ma va face inapt ptr joc
in urma retragerii mele se retrag si grama+vlase
ne cerem scuze sebi

Sebi imi pare rau ca nu pot sa particip din motive medicale.Am tot sperat sa ma lase durerea de mana .Bafta ! Sunt sigur ca totul o sa se desfasoare asa cum ti-ai planificat

Grupe inferioare Amatori
1. Tokos Pal, Albu Catalin, Pralea Constantin, Balan Constantin, Oancea Marian, Iordache Catalin
2. Corneanu Sorin, Giosan Marcel, Rosu Gabriel, Irimia Sorin, Berila Radu
3. Fancsali Kalman, Socaci Sorin, Carnu Eugen, Duman Iulian, Anastasiu Constantin, Canelos Adrian
4. Sofian Corneliu, Iordaniu Aurel, Martz Sebastian, Halip Rares, Fatu Dragos, Precu Sergiu
5. Serban Liviu, Mahu Bogdan, Miklos Imre, Bodea Vasile, Dumitru Cosmin, Munteanu Costicuta
6. Dumitrescu Dan, Bobarnac Gheorghe, Lungu Cristian, Busuioc Bogdan, Sisca Nicusor, Ghiuzan Marian
7. Carnu Eugen Jr, Dan Andrei, Robu Mihai, Nicu Constantin, Bolohan Tudor, Darie Dan

Ultima editare:
Back
Sus