Ceausescu
1979-2019
Din pacate sint nevoit sa ma retrag,Dan Petrov(fractura costala de la cazatura de acum o saptamana)![]()
Si eu ti-am zis sa bei la cutie nu la sticla ... cutia se turteste cand cazi pe ea

Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Din pacate sint nevoit sa ma retrag,Dan Petrov(fractura costala de la cazatura de acum o saptamana)![]()
Iar voi, ma? Nu mai are omul loc de voi)
Hai Viva!
Las ca o sa pice cu mine in grupa si atunci o sa-l vada pe michidutza in persoana !)
adica o sa ma vada pe mine... probabil o sa ma bata sigur daca nu se accidenteaza cumva (Doamne fereste!)
Succes celor mai buni!
prevad ca Lungu o sa faca iar instructie cu toata floarea openistilor!
Danut
- - - Actualizat - - -
Totusi cate mese vor fi la dispozitia amaturistilor?
...ma gandeam eu ca s-a renovat la Viva, dar nu ma asteptam la asa spatiu. FELICITAR!Vor fi disponibile 22 de mese la Viva Sport ...............
Diaconescu Lucian din Targoviște la amatori
M-ar interesa si pe mine acest aspect. Din Bacău- Barsa Ioan ...Va rugam daca se poate sa ne ajutati cu oferte de cazare si nr de tel din apropierea Viva Sport Club.Multumim!!
Va rugam daca se poate sa ne ajutati cu oferte de cazare si nr de tel din apropierea Viva Sport Club.Multumim!!