inocentiu_81
boboc
Vand 2 fețe: Tenergy 80 neagră 1,9mm si Tenergy 80 fx roșie de 2.1 mm,jucate o singura dată.Pret 300 ron,amândouă!
0724390165 Alex
0724390165 Alex
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Revin cu un nou link,le am primit acum 5 minute de la inocentiu_81 -sunt facute de el tot cu telefonul dar am zis ca i le trimit eu de pe pc,cu zoom,puteti vedea clar ca nu au dungi si sunt fete originale
http://postimg.cc/gallery/xt6iisve/e90e2a85/
Dupa parerea mea, fetele userului agata NU sunt toate originale... (dar asta este parerea mea, nu comentez, atata vreme nu sunt interesat sa cumpăr!)
Da, posibil, nu vreau sa intru în polemica acum pe aceasta tema. Si eu am acum 2 fete la vânzare, cu acea buza jos, de aprox 1mm, care sunt originale. Mai am un alt tenergy la vânzare, fără buza, care de asemenea este originala. Eu ma refeream la alte elemente vizuale, care după cum am spus, ma abțin sa comentez. Asta e părerea mea, nu il acuz pe dl agata ca ar vinde produse contrafăcute. Momentan nu ma interesează produsele domnului, atunci când voi fi interesat, am sa îmi exprim părerea în legătura cu autenticitatea lor, dacă va fi cazul.
Oricum, am observat ca s-au ?nmulțit cazurile in care sunt scoase la vânzare produse ale căror autenticitate este ?ndoielnica, fapt demonstrat cu fotografii, argumente, etc, iar cei care le comercializează "scapă" doar cu o scuza amăr?ta, sau nici măcar aia nu se deranjează sa o încropească. Nu sunt sancționați, nu li se atrage atenția, nu sunt "evidențiați" în vreun fel de către admin sau persoanele care ar putea sa facă acest lucru, ca pe viitor, posibilii cumpărători (naivi, necunoscători sau noi pe forum) sa știe ca acea persoana a vândut în trecut, cu/fără buna știință , niște replici drept produse originale.