Eforie Nord- Vila OZON : cazare si locatie antrenament-masa ittf

Multumesc si pe aceasta cale atat lui Ionut din Galați, stabilit in Germania, cat si lui Edward (Edy) stabilit in Italia, ambii veniti in concedii, dar cu paletele la ei! :)
Jucatori buni, de la care ai ce invata!

Multumesc si pe aceasta cale atat lui Ionut din Galați, stabilit in Germania, cat si lui Edward (Edy) stabilit in Italia, ambii veniti in concedii, dar cu paletele la ei! :)
Jucatori buni, de la care ai ce invata!
Pai daca ai fi invatat de la toti cei care s-au cazat la tine Georgica ar fi trebuit sa fi numarul unu in amatur:mad:. Dar nu ai luat si notite, aici ai gresit.

Pai daca ai fi invatat de la toti cei care s-au cazat la tine Georgica ar fi trebuit sa fi numarul unu in amatur:mad:. Dar nu ai luat si notite, aici ai gresit.
Cornele, eu imi rup mainile si picioarele pe la fotbal si tenis de picior!... tenisul de masa isi are si el locul lui stabil in inima mea, dar.... tot fotbalul ramane pe primul plan!... mai e timpul alocat bicicletei... si tenisului de camp (iarna, la sala fratelui).
Cei care sunt axati doar pe tenis de masă nu au scuze daca nu progreseaza! ;)
- - - Actualizat - - -
Abia astept sa ne revedem George! Paleta e prima care am sa o pun in geanta! :D
Da, Claudiu!... intr-o saptamana si un pic te astept cu drag sa mai facem schimb de experienta! :)

Bune antrenametele cu Claudiu, multam de vizita!... Tot aici tin sa-i multumesc si d-lui Botian Radu (TRADU) din Sibiu pentru vizita si variantele de antrenament propuse! Merita puse in aplicare!...

Buna ziua dl George,
in perioada 22.06-29.06 o sa fiu "vecin" cu sala de ping-pong,la Belona.
Mi-am pus deja paleta in valiza asa ca sper sa ne putem intalni la un set ........si-o bere!
Multumesc.Csaby.

D-le Csaba, asa cum v-am instiintat la telefon, anunt si ceilalti colegi ca intre 22.06 si 2.7 in locatia cu masa de tenis se desfasoara un turneu international (bianual) de sah, asa ca in aceasta perioada, putem juca la Constanța sau Mangalia. De asemenea, la sfarsit de august se reediteaza acest turneu de sah.
Altfel, atat eu cat si Adi Babanica (proprietarul locatiei si coproprietar al mesei Donic) va asteptam cu mare drag la antrenamente si meciuri.
Iar din 15 iulie va astept cu un numar suplimentar de locuri de cazare, cu camere cu balcon, triple si duble, plus o bucatarie separata, situata la etajul doi. Camerele sunt dotate cu mobilier nou, frigidere si aer conditionat. Internet wirless. Terasa. Gratar. Balansoar. Loc joaca.
O sa revin cu poze la inceput de iulie.
Preturile sunt in functie de numarul de locuri/camere rezervate, perioada (sezon, varf de sezon, extra-sezon), zile sedere.
Se emite factura pentru serviciile de cazare.
Evident, masa de tenis si antrenamentele raman gratuite.
Rezervari la 0722-317974, 0748-142411, 0767-181938, 0341-731955.

Felicitari George! Poate in acest concediu reusesc sa iti calc pragul, sa degustam o bere rece impreuna si sa agitam putin si o mingie de ping-pong!

salut
as vrea sa stiu daca ai cazare dupa 18 august.suntem 2 familii cu 3 copii.eu am 2 sicealalta fam.are unul.
mumtumesc si astept raspuns cat mai repede

Sent from my KIS PLUS using Tapatalk 2

Buna ziua! M-ar interesa si pe mine 3 camere duble cu pat matrimonial daca se poate in perioada 20-24.08.2014. Astep un rasp din partea dvs si preturi.
Multumesc

salut
as vrea sa stiu daca ai cazare dupa 18 august.suntem 2 familii cu 3 copii.eu am 2 sicealalta fam.are unul.
mumtumesc si astept raspuns cat mai repede

se rezolva!... nu mi-ai zis pe cate nopti. lasa-mi un nr. tel. sau suna la 0722-317974 pt detalii.
seara buna!

- - - Actualizat - - -

Buna ziua! M-ar interesa si pe mine 3 camere duble cu pat matrimonial daca se poate in perioada 20-24.08.2014. Astep un rasp din partea dvs si preturi.
Multumesc

Camera dubla este la 120 in acea perioada (acum este 130, de ex). Daca sunteti cate doua persoane/camera, cobor la 110. Un nr. suplimentar de persoane/camera, determina cresterea usoara a tarifului. Nu uitati paletele ! ;)

gianni milos ma numesc
am tel 0762796945
am jucat impreuna in grupa anul trecut la toptenisarena in turneu a+
daca ai camere pt cazare in perioada 18-24.08 ptr 2 familii cu 1 respectiv 2 copii am veni cu mare placere mai ales ca putem face si un tenis de calitate!
am sa sun maine pe nr care l.ai afisat pt detalii
multumesc anticipat

Camerele triple sunt la 150-160, functie de sejur. Pentru amaturisti, ajung la 140 in acea perioada, iar dubla pt.3-4 persoane, este la 120 si 110 pt doua persoane.

am vb cu prietenul si am hotarat sa ne cazam la tine.te rog sa imi trimiti contul iar maine cand ma vad cu el punem si avansul

Am stat aproape o saptamana la pensiunea lui George,conditii excelente de cazare ( pensiunea cu doua etaje finisata recent, camere mari si spatioase , toate conditiile indeplinite pentru un concediu relaxant la malul marii).Recomand tuturor amaturistilor care doresc sa petreaca concediul la mare si sa imbine relaxarea alaturi de familie cu sportul( atat George cat si partenerul sau Adi ,,mi-au scos tenisul din cap'':D iar eu nu pot decat sa-i multumesc lui George pentru disponibilitatea aratata avand in vedere ca am jucat tenis si la ora 22-23!).:clap:

Back
Sus