iuliu zedler
maestru
Trebuie c-a fost ceva mai special pe acolo,fratello,din moment ce si tu apari in niste ipostaze inedite,catarat pe niste franghii,la mare inaltime.......si cu arcul in mana....tu care nu ai depasit niciodata inaltimea unei barci (in Delta) cu undita in mana!!!As putea crede ca ai dat(ati dat cu totii!!!) in mintea copiilor acolo la Humor!!!!!!!
A fost super, fratellino ! Cum spunea Emi in speech-ul de debut al taberei, aceasta s-a dorit a fi de distractie si tenis, si asa a si fost. Cu vremea a fost mai delicat (mohorata, cu ploi dese, aproape toata saptamana) ... Este lucrul pe care nu l-am putut controla ... Asta nu ne-a impiedicat insa sa ne simtim bine, si aici meritul principal l-au avut Emi, Ralu si Dan, carora le multumesc pentru efort, inspiratie, transpiratie, atentie, ospitalitate, daruire, altruism, ... Stiu ca n-a fost usor pentru ei (o saptamana plina de activitate, griji si emotii, cu munca 20 ore/zi, cu nunti sambata si duminica seara pentru sotii Chirap ...
Sa nu uitam si aportul celor doi antrenori, Razvan Marinescu si George Durdun, carora le multumesc pentru observatii, corectii, duritatea antrenamentului personal. In fapt asta mi-am dorit ....
Multumesc si tizului Iulian Muri (alias Jan Jica), care a fost permanent cu gura pe mine "cotul jos, cotul jos, atentie la pozitia la masa, pasi adaugati, mai aproape de masa, block, block !"
Ma opresc aici cu impresiile, deocamdata. Voi revenii cand timpul imi va permite iar gandurile mi se vor fi asezat.
Acum ma grabesc sa selectez fotografiile facute la Sovata, Deda si Gura Humorului, asa ca mai dati-mi putin ragaz .... Aseara nu am reusit, in 4 ore.
Hai, sa auzim numai de bine, prieteni amaturisti !