Hendrix
junior
Ma bucur pentru tine Dumitru ca ai luat locul I si te asteptam pe viitor si la OPEN.
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Ma simt onorat ca am participat la un concurs de asemenea anvergura,cel mai puternic de cand particip in Amatur.Consider ca Open-ul a fost de divizia B spre A,iar amatorii, de OPEN.Felicitari tuturor.Vreau sa mai subliniez ca ierbarii devin(daca nu au devenit deja) o majoritate.Eu am avut "norocul" sa am 5 in grupa.Nu mai spun ca cineva,persoana onorabila de altfel,avea sub fata neagra,de iarba,bagata o bancnota de un leu impaturata in 8.Nu-i dau numele pt a nu-i face publicitate gratuita.Dar daca castiga turneul,il dadeam in vileag.
Ma simt onorat ca am participat la un concurs de asemenea anvergura,cel mai puternic de cand particip in Amatur.Consider ca Open-ul a fost de divizia B spre A,iar amatorii, de OPEN.Felicitari tuturor.Vreau sa mai subliniez ca ierbarii devin(daca nu au devenit deja) o majoritate.Eu am avut "norocul" sa am 5 in grupa.Nu mai spun ca cineva,persoana onorabila de altfel,avea sub fata neagra,de iarba,bagata o bancnota de un leu impaturata in 8.Nu-i dau numele pt a nu-i face publicitate gratuita.Dar daca castiga turneul,il dadeam in vileag.
Domnul care a avut ghinionul sa se trezeasca cu fata complet distrusa din cauza unor glume cu bancnote de 1 leu (probabil atat si-a putut permite glumetul) este din Botoșani si se numeste Valentin Robu (nu este nimic secret). Omul este un simpatic pensionar care cu mari eforturi reuseste sa participe la cate un concurs din zona, de aceea nu poate tine pasul tot timpul cu cei nou. Si lemnul ii este extrem de uzat, probabil ca daca ati fi observat i-ati fi introdus si o lama de cutit. Una peste alta, tocmai i-am lipit un Dr, Neubauer nou asa ca sa fie pregatit pt urmatorul turneu.
Trecand si la ale concursului, ne-am simtit foarte bine, felicitari invingatorilor (oricare dintre noi ar fi putut fi pe podium), greu dar frumos.
Valori apropiate, meciuri spectaculoase, chiar a meritat efortul.
Respect.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Macar de-ar fi facut-o in euro.Nu stiu cine a facut gluma, imi pare rau pentru pierderea domnului Robu, care este, asa cum spuneti un simpatic pensionar.
Normalule... !Am fost singurul jucator care am avut soft soft din grupa de 7 in care am fost...
Mi-a placut de el ca om, insa ca ierbar nu! ...in timpul meciului cu el a fost un moment cand prin miscarea mainii, prin pozitionarea la masa, am fost convins ca voi receptiona o lovitura pe reverul meu, si am avut parte de un frumos out pe partea de FH.
Totusi ierburile interzise nu isi au locul in Amatur. Acestea nu sunt acceptate nici in tarile bananiere. Din pacate suntem sub ei ca mentalitate, ca conceptie, ca gandire si mai ales in respectarea reugulamentelor sportive!!! Din pacate sunt singurul care militez impotriva ierburilor interzise . Si la nivel de " conducere" Amatur ar trebui sa se ia aceasta decizie de a se interzice folosirea acestor fete neaprobate.Asta e Andrei, ma repet a nu stiu cata oara, sunt convins ca si datorita existentei ierbarilor s-a ridicat mult nivelul si tehnica de joc in general. Asa ca, tot rau spre bine.
Respect.
Avand in vedere ca circuitul este destinat amatorilor, este permisa utilizarea oricarui tip de fata, daca respecta urmatoarele conditii:
1. Cele doua fete sunt de culori distincte;
2. Ambele fete au la vedere sigla de omologare ittf, chiar daca intre timp a fost interzisa!
3. Suprafetele paletei nu sunt deteriorate (nu au denivelari sau neomogenitati pronuntate).
Nu este interzisa utilizarea fetelor lipite cu solventi; lipirea fetelor nu este insa permisa in incinta de joc. in caz de nemultumire sau reclamatii, organizatorul va decide, respectiv va lua masurile ce se impun, iar in caz ca jucatorii nu au sesizat aceste nereguli inainte de inceperea partidei, se poate continua jocul fara masuri suplimentare;
Totusi ierburile interzise nu isi au locul in Amatur. Acestea nu sunt acceptate nici in tarile bananiere. Din pacate suntem sub ei ca mentalitate, ca conceptie, ca gandire si mai ales in respectarea reugulamentelor sportive!!! Din pacate sunt singurul care militez impotriva ierburilor interzise . Si la nivel de " conducere" Amatur ar trebui sa se ia aceasta decizie de a se interzice folosirea acestor fete neaprobate.