ÎNCHIS vand FEȚE si LEMNE!!!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
salut
vreau un lemn ptr kinderul meu de 10 ani care a inceput sa prinda gustul tenisului.ma gandesc la un lemn mai usor si nu prea rapid.poate imi recomanzi si o pereche de fețe sau o combinatie lemn+fete
multumesc

Sent from my KIS PLUS using Tapatalk 2
Eu la un Primorac off- si la softuri, Tibhar Sinus sound,de 2.0,,,cred ca e o Combinație ideala pt un copil începător.

Toata paleta asamblata ,cu banda de cant ,si folii protectoare,si transport inclus 290 ron.(dacă doriți)

doua probleme:
lemnul primorac off- , separat, la ce bani este
bty kreanga powerspin cum ar merge in locul primoracului
multum

imi place ideea cu primoracul off-.pare un lemn bun ptr incepator iar fetele nu sunt asa rapide. as vrea sa stim daca pretul 290 lei e fix.poate mai negociem putin sa isi ia baiatul si cateva mingi:)))

imi place ideea cu primoracul off-.pare un lemn bun ptr incepator iar fetele nu sunt asa rapide. as vrea sa stim daca pretul 290 lei e fix.poate mai negociem putin sa isi ia baiatul si cateva mingi:)))

Prețul este ,,,chiar minim!!...Mingi ?i trimit eu câteva buc.

buna
ma intereseaza un pret la gionis carbon all+, primorac off-, sau alte variante all sau all+
Mersi.

Gionis 170 nou
Primorac 160 nou

Sent from my iPhone using Tapatalk

Maze FL 350
Spirit FL 350lei
iTimber.shot off+ ST
Balsa Carbo X3
Kong Lingui FL
Gionis Carbon All+ ST
Grubba Carbon ST
Boll Tricarbon FL
FineWood Off- ST
Primorac off- An

Spune-mi te rog ce gramaj are Spiritul si niste poze te rog : pif_wischegg(at)yahoo.com, in caz ca nu pui pe forum aici !

Of e cam usor pentru ce as vrea eu ! Eu mai am unul de 94 de grame si as vrea unul aproape lafel sa il folosesc la antrenamente pentru altii ( mai antrenez incepatori) sa nu imi mai uzez atat de repede fetele ! Am ajuns sa cumpar fete la 2 luni ! :(

Nu este nou,, este folosit.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus