Sibiu - Aria Sport TDM Sibiu

...da văd că mi-ați ascultat rugămintea :D

eu mă gîndeam că iar e vorba despre turnee la care vine maestrul Govoreanu sau maestra Sicoe și era plictisitor din start :D

dar așa sigur merită urmărite și dacă nu mă înșel astăzi va fi din nou bătălie acolo. așa că fac și eu o tură de agrement până la Aria, nu de alta dar cred că azi i-a venit rândul lui Darian. oricum transmit încă de pe acum încurajări și să nu-l mai lase pe Groza să câștige :)

- - - Actualizat - - -

pfffff!
s-a terminat de o zi miniturneul și nu scrie nimeni nimic...
ce s-a întâmplat, nu v-a plăcut? nu pot crede așa ceva.
aș fi vrut rezultate măcar, dacă altceva nu merităm :D

Salutare draji preteni ai tenisului de masa!Cu scuzele de rigoare dar din motive personale nu am ajuns sa postez ceva despre turneul din 28.08.2014.
A fost un turneu reusit si neasteptat de placut.Intr-o ambianta placuta am avut numai surprize .La turneu au fost prezenti 27 de jucatori din Sibiu,Cisnadie, Cristian ,Agnita ,Mediaș si Germania.Se pare ca sala noastra Aria Sport TDM are tot mai mare priza pentru jucatori din judet dar si din afara tarii.
Ca un rezumat al surprizelor placute , vreau sa salut prezenta prietenului nostru drag Csaby din Agnita ,a lui Dragos Temelie din Mediaș a sotiilor Ongert Gert Si Elena stabiliti de mult in Germania si care ne-au onorat cu prezenta(buni si pasionati de tenis de masă!),si numarul mare de participati la aceasta competitie de joi-Turneu Saptamanal Aria Sport TDM..Salut si prezenta scriitorului Adi Mucu de la care ma asteptam la o poezie!!!In continuare va afisez clasamentul acestei a treia editie.

_LOCUL 1_
Temelie Dragos - Sibiu
_LOCUL 2_
Groza Alexandru - Cisnadie
_LOCUL_ 3
Filipoiu Bogdan - Ramnicu Valcea
_LOCUL_ 4
Weiss Simona - Cisnadie
_LOCURILE_ 5 - 8
Beches Andrei - Sibiu
Somlea Darian - Cisnadie
Timaru Ilie - Ocna Sibiului
Decean Darian - Sibiu
_LOCURILE_ 9 - 16
Cojocaru Paul - Sibiu
Bucur Dan - Cisnadie
Zedler Csaba - Agnita
Ongert Elena - Cristian SB
Ongert Gert - Cristian SB
Comsa Dan - Sibiu
Ballasch Mircea - Sibiu
Gligor George - Sibiu
_LOCUL_ 17 -- Grupe Inf. 3 vic.
Manitiu Florin - Sibiu
_LOCURILE_ 18 - 19 -- Grupe Inf. 2 vic.
Mureșanu Alex - Sibiu
Prie Cristian - Cisnadie
_LOCURILE_ 20 - 25 -- Grupe Inf. 1 vic.
Rosianu Nicolae - Sibiu
Filea Adonis - Sibiu
Ciobanu Cosmin - Cristian SB
Dragomir Ioan - Cristian SB
Marginean Cosmin - Sibiu
Pastrama Ovidiu - Sibiu
_LOCURILE_ 26 - 27 -- Grupe Inf. 0 vic.
Mureșan Andrei - Sibiu
Givan Cristian - Sibiu

Felicitari Castigatorilor!Felicitari invinsilor!
Va asteptam la antrenamente.

Cu respect al dvs,

Mureșanu Alexandru

Si inca ceva.Multumesc inca odata pentru pasiunea si ajutorul celui de la "butoane" Filea Adonis , si partenerului nostru Emi-TT reprezentat de Marginean Cosmin care a oferit castigatorului 3 mingi de joc.

Cu stima acelasi ,
Alex Mureșanu

mă văd dator cu o „c?rcoteală” :D

maestrul Dragoș Temelie s-a destăinuit la sală, fără să fie în discuție miniturneul local, că actualmente este jucător activ în Campionatul Național (sau cum s-o fi numind competiția oficială, că nu mă pricep la titulaturi). discuția era despre faptul că nu l-am mai întâlnit la turneele Amatur clasice. omul sincer și serios mi-a explicat motivul.

aș dori, pentru a mai „alerta” puțin comentariile pe aici :D , ca cei clasați pe locurile următoare, dar și toți cei pe care i-a întâlnit maestrul și i-a învins în grupă sau meciurile eliminatorii, să intre aici și să reclame. să i se ia locul 1 și să se dea următorului clasat.

iar lui să i se dea un premiu special din partea organizatorului dacă tot e vorba, că de meritat merită, dar „hors-concours” :))))

i s-au luat lui Armstrong 7 titluri de câștigător al Turului Franței, iar acolo e vorba de 3000 de kilometri parcurși cu bicicleta. pentru fiecare din cele 7.

Dariane! (și unu și altu)... Simona! Csaby!... Domnu Timaru!... Domnu Filipoiu!... nu vă lăsați mă, să vă calce ăștia în picioare!!! de aia ați plătit benzina și taxa de înscriere, să vină ăștia din Divizie să vă ia și premiile pe care vi le dă ARIA?!?

:D :D :D :D :D :D :D :D :D

Salut Adi Mucu!Ma vad obligat sa fac niste reglementari necesare.
Acest Turneu-Antrenament cum se vede si in titlu este un turneu care da posibilitatea tuturor jucatorilor de tenis de masă sa participe ca intr-un antrenament organizat.Nu ne raportam la nici un regulament al Amaturului.Daca ar veni(ipotetic vorbind d-le Mucu!!!) Timo Ball sau Andrei Crisan ar fi o mare onoare sa jucam cu ei chiar daca am sti cine este castigatorul.Numai asa vom progresa noi , astia mai novice , in tainele tenisului de masa.Iar tu ,MAESTRE ,ai avea inspiratia pentru inca o poezie.Ce zici?
Oricum ,te astept la masa de joc.

Cu mare respect MAESTRE!!!

aaaaa

- - - Actualizat - - -

scrisesem altceva și n-am mai putut să șterg, de aceea am scris „aaaaa” :D

stimate amfitrion, comentariul meu de mai sus era plin de „zâmbilici” rotunzi și galbeni... mai pun unu aici :D

lăsați să citească oamenii ?nt?i, să ne r?dem puțin :D

chiar eram curios cine se supără primul :P

- - - Actualizat - - -

Iar tu ,MAESTRE ,ai avea inspiratia pentru inca o poezie.Ce zici?

am oarecare regret că viața nu se lasă condusă de om, ci e tocmai invers.

vă asigur că inspirație am prea multă. că doar cele 120 de strofe dedicate oamenilor din AmaTur le-am scris fără să dorm noaptea, de teamă să nu-mi pierd ideile care-mi veneau g?rlă :D :D :D

nici nu-i nevoie să fiu „provocat”... dacă aș avea viața la dispoziție să fac ce vreau și când vreau, garantez că într-un an aș scrie 365 de strofe noi! sau poate și mai multe, depinde unde m-aș duce și cu ce oameni m-aș întâlni acolo.

nu-s scriitor de meserie și nu știu cum să fac să mă angajeze cineva ca scriitor, că dacă aș reuși, ce-am scris mai sus ar fi o joacă de copii :)

Oricum ,te astept la masa de joc.

eu acum, în timp ce scriu comentariul ăsta, sunt „la masa de joc” de fapt... :)

Da sunt pentru propunerea cu "premiul special" si asa ar fi corect pentru toti membri clubului Aria TDM. Este foarte bine ca vin sa ma joace cu noi si jucatori foarte buni, chiar daca uni joaca la sfert din capacitate . Speram ca organizatorul va lua in considerare modificarea regulamentului intern privind aceasta competitie (joi-Turneu Saptamanal Aria Sport TDM ).

mă văd dator cu o ?c?rcoteală? :D

maestrul Dragoș Temelie s-a destăinuit la sală, fără să fie în discuție miniturneul local, că actualmente este jucător activ în Campionatul Național (sau cum s-o fi numind competiția oficială, că nu mă pricep la titulaturi). discuția era despre faptul că nu l-am mai întâlnit la turneele Amatur clasice. omul sincer și serios mi-a explicat motivul.

aș dori, pentru a mai ?alerta? puțin comentariile pe aici :D , ca cei clasați pe locurile următoare, dar și toți cei pe care i-a întâlnit maestrul și i-a învins în grupă sau meciurile eliminatorii, să intre aici și să reclame. să i se ia locul 1 și să se dea următorului clasat.

iar lui să i se dea un premiu special din partea organizatorului dacă tot e vorba, că de meritat merită, dar ?hors-concours? :))))

i s-au luat lui Armstrong 7 titluri de câștigător al Turului Franței, iar acolo e vorba de 3000 de kilometri parcurși cu bicicleta. pentru fiecare din cele 7.

Dariane! (și unu și altu)... Simona! Csaby!... Domnu Timaru!... Domnu Filipoiu!... nu vă lăsați mă, să vă calce ăștia în picioare!!! de aia ați plătit benzina și taxa de înscriere, să vină ăștia din Divizie să vă ia și premiile pe care vi le dă ARIA?!?

:D :D :D :D :D :D :D :D :D

Da sunt pentru propunerea cu "premiul special" si asa ar fi corect pentru toti membri clubului Aria TDM. Este foarte bine ca vin sa ma joace cu noi si jucatori foarte buni, chiar daca uni joaca la sfert din capacitate . Speram ca organizatorul va lua in considerare modificarea regulamentului intern privind aceasta competitie (joi-Turneu Saptamanal Aria Sport TDM ).

Aici trebuie sa ii dau deptate lui Alex in ceea ce priveste regulamentul intern al turneului,nu are nici o legatura cu regulamentul amaturului,deci la acest turneu trebuie stabilita o ierarhie a performantelor jucatorilor indiferent in ce liga joaca.Iar in ceea ce priveste pe cei 2 jucatori Adrian Crisan si Timo Boll cred ca aceste lucruri vor fii realizabile ,am convingerea ca in tenisul de masa romanesc v-a aparea o implicare din partea lui Adrian.

P.S. Premile is problema, batal focul de premiu .O sa ii propun lui Alex sa pregatim mai multe premii de consolare si la LOCUL I doar felicitarii:D

Este intotdeauna o placere sa joci intr-o sala ca aceasta,am mai spus-o si o mai spun!Antrenament sau turneu,tenisul de masa capata alte "dimensiuni" cand este jucat in conditii ca acestea de la ARIA Sport,iar prezenta prietenilor si colegilor mai tineri este exact motivarea de care avem cateodata nevoie noi,cei mai in varsta!Bravo baieti!

Multumesc Csoby,multumesc Emi ,multumesc Darian.
De la inceput cand aceasta sala nu exista si cu totii ne doream sa avem una in care sa ne imbunatatim performantele si sa putem pune(impreuna) bazele unui puternic club de tenis de masă , ne intalneam pe unde puteam si jucam cu patos si ne gandeam ce frumos este sa prindem "superioarele" din Amatur ,ce sa mai zic de "eliminatorii".Multi dintre voi au un progres vizibil , si asta ma bucura.Pentru asta am initiat si acest turneu-antrenament ca sa ne adunam in aceasta frumoasa familie a tenisului de masa .O familie pllina de oameni de caracter ,o familie pe care am cunoscut-o acum 1 an se ceva .Si cand vezi ca in sala intra Csoby ,Dragos ,dl.Ongert cu sotia ,Filipoiu B ,Mitzi ,Dl. Costi ,Nea Bela ,Govo ,Darianii ,Darie ,Rosianu ,Negreanu ,Timaru si altii (pe care nu ii pot enumera si imi cer scuze) ,imi creste inima si vad ca proiectul pe care l-am initiat este pe un drum bun.
De asemenea daca ati vazut ca la acest turneu , pe lista de inscrieri este o coloana cu sugestii.Am pus-o acolo sa putem imbunatatii regulamentul intern ca doar turneul l-am facut pentru noi si nu ne impune nimeni cum sa ne jucam.Asa ca , va astept domnilor la sala si impreuna cu Emi ne vom gandi si la neste premii!!!

Va multumesc pentru interesul acordat si va astept sa spargeti mingile!!!Ce zici Dariane!Vezi ca te-am inscris la Tg Mureș pe 13!

Te salut Emi!

fraților, cu tot ce ați scris aici sunt primul de acord!
și chiar vreau să completez ceva: suflarea pingpongistă sibiană ar trebui ținută cât mai mult în priză cu sala asta de la ARIA.
ar trebui făcut ceva să-i țineți pe sibienii pasionați de pingpong cât mai mult acolo. inclusiv pe „maeștrii” cum sunt Govoreanu, Danieliuc, Zedler... sau poate MAI ALES pe ei.
iar „fuori clase” de genul Dragoș Temelie trebuie „momiți”. dacă tot vin la turneele astea și le dați premii, puneți-i și la treabă. să muncească pentru „wild/card”. pentru fiecare „miniconcurs” la care participă, să fie obligat să susțină „meditații”, în „minitabere” de tenis organizate la ARIA, de 2-3 zile.

domnu „kinetodoctor”, să nu credeți c-am uitat ce-ați promis, chiar dacă ați crezut că atunci când ați spus-o prima oară va trece neobservat: ați promis că aduceți instructori la ARIA :D :D nu de ăia de fitness, ci de ping-pong.

și acum o întrebare retorică: ce veți face ca să stea sala aceea cât mai mult acolo și să fie folosită în continuare pentru același scop?
pentru că, la fel ca toate lucrurile bune și frumoase din lumea asta, tare mi-e teamă că nu va dura mult.

să știți că ăla de pe margine totdeauna vede lucrurile mai limpede. eu sunt convins că sala asta dacă durează va urca mult pingpongul sibian.

dacă tot veni vorba și tot își dorește domnul doctor, postez aici o strofă cu „specific”:

N-are Ardealu-ntreg ce-are Sibiul:
Doar campioni aleși „după sprînceană”.
Ei țin mereu o flacără nestinsă:
Iubirea pentru ping-pong transilvană!

Sibiul trebuie să aibă o locație ca asta și să fie și cât mai mult timp activă. Sunt sigur că dacă se întâmplă așa nu sunt departe vremurile în care „maestra Sicoe” nu ne va mai lua chiar toate premiile de câte ori vine aici. Și sigur vor începe și sibienii să fie aplaudați mai mult de clujeni, brașoveni, bistrițeni, și chiar vor începe să schimbe ierarhia în favoarea lor.

Aici trebuie sa ii dau deptate lui Alex in ceea ce priveste regulamentul intern al turneului,nu are nici o legatura cu regulamentul amaturului,deci la acest turneu trebuie stabilita o ierarhie a performantelor jucatorilor indiferent in ce liga joaca.Iar in ceea ce priveste pe cei 2 jucatori Adrian Crisan si Timo Boll cred ca aceste lucruri vor fii realizabile ,am convingerea ca in tenisul de masa romanesc v-a aparea o implicare din partea lui Adrian.

P.S. Premile is problema, batal focul de premiu .O sa ii propun lui Alex sa pregatim mai multe premii de consolare si la LOCUL I doar felicitarii:D

Din punctul meu de vedere,"premiul" cel mai de pret al acestor turnee-antrenamente este oferit de posibilitatea de a testa diverse set-upuri noi pregatite de Emi si de a face cunostinta cu ultimele aparitii in materie de lemne si fete!In tenisul de masa,mai mult poate ca in oricare alta disciplina,cunoasterea,pregatirea si utilizarea eficienta a materialelor de joc reprezinta un procent tot mai ridicat al sanselor in obtinerea victoriei!Iar prezenta unor jucatori de valoare ridicata(Dragos,Florin,etc) nu poate decat sa ne bucure pe noi,ceilalti participanti,oricand dornici de a invata de la altii mai buni!

Ultima editare:
Salutare,

Cum v-am obisnuit deja ,joi 4.09 , continuam Turneele-Antrenament Saptamanale la Aria Sport TDM cu cea de-a 4-a etapa.Va asteptam sa va inscrieti direct la sala de tenis de masă sau la telefon 0269/227778.Va aduc aminte ca turneul incepe la ora 18.00.

Spor la antrenamente!

Cu drag,

Echipa Aria Sport TDM

Salutare dragilor!
Maine este joi , si va astept la turneul-antrenament saptamanal organizat de Aria Sport TDM.
Sunt deja 14 inscrisi la turneu si cand m-am uitat la numele de pe lista de joc , se anunta un turneu tare!!!
Va astept .

Cu stima ,Alex Mureșanu
si Echipa Aria Sport TDM

Eu îl susțin în continuare de la distanță pe Șomlea Darian.

Tot mai sper că este loc destul pe panoul de la intrare până va reuși să vă oblige și el să-i puneți fotografia acolo... adică asta ar ?nsemna cât mai repede! :D

?n altă ordine de idei:

ce facem cu promisiunile, domnule doctor?
aduceți dumneavoastră mai repede monitori de ping-pong la ARIA, sau reușesc eu mai repede să public oficial cartea despre AmaTur?
vă provoc la o „cursă contra cronometru” :)

Ultima editare:
Salutare dragilor!
Maine este joi , si va astept la turneul-antrenament saptamanal organizat de Aria Sport TDM.
Sunt deja 14 inscrisi la turneu si cand m-am uitat la numele de pe lista de joc , se anunta un turneu tare!!!
Va astept .

Cu stima ,Alex Mureșanu
si Echipa Aria Sport TDM

De la Victoria m-au anuntat baietii ca vor veni maine cel putin 3(Mureșan,Beltechi,etc),te vor anunta din timp Alex.Mersi

EMI

Salut Emi!Se pare ca se anunta un turneu tare.Se pare ca vin si din Cugir!!!Aoleu...Oare sa facem un A+ÎCe nebunie creaza acest sport!Si cat de mult imi place.Asta e familia PASIONATILOR DE TENIS DE MASA!Haideti fratilor sa spargem mingiile...Va astept.

Cu respect Emi pentru ceea ce faci.II astept pe baietii din Orasul Victoria.Se pare ca s+a inchis strandul de acolo!

Cu stima,Alex

Salut Emi!Se pare ca se anunta un turneu tare.Se pare ca vin si din Cugir!!!Aoleu...Oare sa facem un A+ÎCe nebunie creaza acest sport!Si cat de mult imi place.Asta e familia PASIONATILOR DE TENIS DE MASA!Haideti fratilor sa spargem mingiile...Va astept.

Cu respect Emi pentru ceea ce faci.II astept pe baietii din Orasul Victoria.Se pare ca s+a inchis strandul de acolo!

Cu stima,Alex

Mai trebuie sa avem un pic de rabdare pana sa vina A+,la Sibiu dar sunt convins ca acuma se intrunesc toate condiitile.

EMI

Sibiu - Aria Sport TDM Sibiu

"""............
Haideti fratilor sa spargem mingiile...Va astept
Cu stima,Alex
"""

In cazul asta vom veni si de la Agnita..ca si-asa am cam ramas fara mingi!!!!
Hai ai nostri!

Csabi, adu te rog ce ai mai bun de la Agnita, că văd că iar vine Cugirul și mi-e teamă să nu „fure” iar trofeul, cum fac de fiecare dată :D

Dar dacă vin și agnițenii, parcă mai am speranțe să rămână cupa de data asta prin jurul Cibinului.

HAI AGNITA! HAI BĂIEȚII!!!!

...și în completare: Hai Dariane! :D

Back
Sus