Asa cum am promis,am revenit cu un scurt comentariu despre acest turneu comemorativ.
In primul rand tin sa multumesc pentru reusita organizatorie celor implicati in acest sens,adica lui Gigi Ciubotaru,Bogdan A si nu in ultimul rand domnului Paul Gasner(care azi a implinit 44 anisori-felicitari cu repetitie-alias macocco)acest ”Apian”al dibaciei si priceperii manuirii laptopului si imprimantei,o persoana foarte placuta si simpatica,care din pacate nu a putut evolua la masa de joc ,fiind accidentat.
Cand am intrat in sala era un ”ocean”de concurenti locali,dornici sa-si dispute intaietatea intre ei.Din provincie fiind eu,un radautean si un ....israelian din totalul de 46 participanti.Turneul a respectat modul de desfasurare a turneelor amatur,cu grupe inferioare,superioare de 4 si in acest caz eliminatoriu de 16.Toate meciurile foarte disputate duse in spiritul de fair-play si corectitudine,cu respectarea adversarului.Au participat si o serie de copii care fac antrenament la club,tineri de vreo 10-12 ani,cel mai in varsta concurent,fiind de departe mereu tanarul SUMULEA,aparatorul.Avand in vedere ca in IASI,tenisul de masa este la rang de frunte ,avand un campionat intern structurat pe 5 divizii de peste 10 echipe/divizie,multa lume este buna cunoscatoare a acestui sport,in consecinta au venit cu mic cu mare sa asiste la acest concurs.Cand am disputat finala ,bineinteles ca toti cei prezenti incurajau zgomotos pe favoritul local,care de departe are valoare de Open de top (Surdu Marcel),a fost o disputa 24ani contra 56 ani.A castigat in primul rand tineretea,prospetimea,vigoarea,antrenamentul intens,toate acestea alaturi de incurajarile frenetice ale spectatorilor locali,ca doar cupa cea mare nu avea sa se ”duca” in provincie.Am avut parte de premii frumoase,cupe,medalii,dipome ,iar in cazul meu si 2 fete tibhar sinus de 2mm grosimea buretelui care sunt nevoit sa le vand doritorilor,deoarece eu nu joc cu astfel de fete.In concluzie ,am avut parte de un concurs reusit din toate punctele de vedere si pe viitor, Iasul sa organizeze si turnee in circuitul amatur,deoarece merita din plin acest lucru.Mult succes iesenilor in organizarea concursurilor de tenis de masă si de preferinta si in cadrul Amaturului.