IASI TROPHY -MEMORIALUL CORNEL MACOVEI-detalii...

Mulțumesc domnului Ciobanu pentru aprecierile sale asupra turneului și nu pot decât să mă bucur, cu atât mai mult cu cât este știut faptul că domnia sa nu aduce cuvinte de laudă decât dacă este într-adevăr cazul. De asemena ?? mulțumesc încă o dată pentru urări, iar alăturarea de numele domnului Apian ese mai mult decât onorantă. :) Contribuția mea a fost modestă, strict tehnică, și din păcate programul aglomerat m-a împiedicat să fac același lucru și la celelalte două zile de concurs, și anume secșiunile copii și master. Principalii organizatori sunt Gigi și Bogdan, cei care au dus greul cu obținerea sălii, meselor, căratul, publicitatea etc. Felicitări deci organizatorilor și sperăm să organizăm în Iași un concurs sub egida Amatur în curând. Felicitări câștigătorilor, de la toate categoriile, și tuturor participanților. După cum spunea și Gabi, potențialul este enorm - 45 de participanți la concursul de amatori numai din Iași, într-o zi de vacanță!

Multumim d-lui Ciobanu pentru participare cat si pentru cuvintele frumoase. Noua, iesenilor care l-am cunoscut in Amatur sau nu neaparat , ne-a facut placere sa il revedem aici la noi la Iași. Pentru noi participarea d-lui Ciobanu a insemnat mult si am apreciat faptul ca s-a deplasat pina aici chiar daca turneul n-a fost cotat in Amatur. Acelor iubitori de tenis de masă care din diverse motive nu au putut participa le spun doar un citat de la un mare scriitor roman : " Exista oameni care n-au fost niciodata in targul Iesilor desi n-ar trebui sa existe !! " Asa cum a subliniat si dl. Ciobanu a fost aproape ca o etapa de Amatur numai cu ieseni sau fosti studenti la Iași ( caz dl. Ciobanu), potential de tenis de masă la Iași exista probabil ca mai mult decat in oricare oras al tarii inafara de București, asa ca data viitoare va asteptam pe toti cei care iubiti acest sport sa ne onorati cu o vizita " de lucru " sa ne confruntam in litera si spiritul fair playului acestui sport. Ve-ti vedea ca iesenii pot si vor sa organizeze o etapa de Amatur la fel ca oricare oras , ba chiar cu o participare mai numeroasa cred.Pina atunci le doresc felicitari si bafta multa in continuare participantilor la acest memorial indiferent de rezultatele obtinute si n uitati " My name is Pong, Ping Pong "

Felicitari Alex pentru podium ! Bravo !
Felicitari dottore pentru locul II ! Ai avut noroc ca n-am fost pe-acolo ! :))

Gabi, stii doar ca la multi dintre noi nu e foarte important ca turneul sa fie punctat amatur pentru a veni la Iași! Probabil ca marea majoritatea a spus pas din cu totul alte motive si au preferat sa "amendeze" acest lucru prin absenta. Mesajele, indiferenta si comportamentul ostentativ nu atrage ci dimpotriva.
Este insa de apreciat implicarea lui Bogdan la buna desfasurare a concursului ! Ganditi-va sa organizati un concurs si nu vom ezita sa fim prezenti in numar mare. Personal garantez seriozitatea lui Axinte Bogdan si ii voi intinde o mana de ajutor daca va avea nevoie.

Felicitari tuturor participantilor ! Bravo !

Respect.

Mea culpa, lu?ndu-mă cu trebile am uitat să reamintesc că acest maraton de tenis pe durata a 3 zile a fost dedicat memoriei lui Cornel Macovei, Dumnezeu să-l odihnească! Au asistat și s-au implicat copiii acestuia, iar participantul din Israel este chiar fiul regretatului Cornel. Cele mai emoționate momente au fost evocările lui Gigi și minutele de reculegere dedicate deosebitului om care a fost Cornel Macovei, mereu prezent in inimile noastre.

Back
Sus