ÎNCHIS Vand lemne, fete , accesorii

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Bogdan A

organizator local
Vreau sa ma opresc din EJ ( Equipment Junkie ) si am decis sa raman la un singur setup . Asa ca se vand toate materialele pe care le mai am :
Lemn TSP Break 9 , maner ST, 9 straturi de Hinoki, in stare foarte buna - 280 de lei

Lemn Nittaku Ludeack Fleet, maner drept - ST, 90 de grame, jucat doar 2 saptamani, la cutie , impecabil - 520 de lei

Lemn Butterfly A. Mazunov , maner AN, 104 grame, serie fara fluture, in stare foarte buna - 300 de lei : pret nou : 240 de lei

Lemn Stiga Clipper CC, maner AN , 91 de grame, in stare foarte buna - 230 de lei - vandut

Lemn OSP Virtuoso +, maner FL wide, in stare foarte buna ,ca nou, fara lovituri - 280 de lei - vandut

Fete patrate :

Yasaka Pryde 30, 2.0 mm, rosie - 80 de lei

Fara schimburi . Daca sunt doritori, pot face poze la toate materialele la cerere. Multumesc!

Ultima editare:
Inca de vanzare! Pot aduce pentru doritori niste materiale la Tecuci maine

- - - Actualizat - - -

Inca de vanzare !

Salut , am primit coletul , colegii mei iti multumesc ptr. palete si micile surprize. Toate materialele cumparate sunt exact ca in descrierea din primul anunt . Vanzator serios , recomand .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Mulțumesc de apreciere, mult succes dumneavoastră și colegilor.

Sent from my C2105 using Tapatalk

Aveti mp !

- - - Actualizat - - -

Fata Tenergy 05 vanduta, adaugat lemn Mizutani ZLC in primul post!

adaugat lemn Mizutani ZLC in primul post!!

- - - Actualizat - - -

Rezervat lemnul mizutani pentru catalyn mazy!

schimb fata DHS hurricane 3 NOUA jucata cateva minute pt proba cu xiom vega pro daca este culoare neagra...fara nicio dif..imi poti trimite poza cu fata?

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus