ÎNCHIS Vând geantă pt. Echipament.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
salut le vreau eu pe amadoua gentile te rog trimite pe adresa aceasta ! pop danut str aleea tomis nr 9 bl h2 ap 20 sc a et 4 loc dej jud cluj tel o748352369! multumesc

Dane ,s-au dat!Dar pe săptămana viitoare primesc Iarăși vreo doua!...te anunt!

Sent from my iPad using Tapatalk

doresc si eu una-din cea rosie cu negru(dimensiuni: 57x26x29,5.) - 40 lei fara transport

De-ar fi toate produsele atat de ok precum cele pe care tocmai le-am cumparat, totul ar fi super fain ! Multumesc pentru genti ! Recomand !!

Nu uitati si de mine va rog ... V-am trimis mesaj privat pentru o geanta Butterfly
Multumesc. Stima.

Sper sa mai primesc,,,nu de mine depinde!,,,,dar va voi anunța pe toți!,,,,

Sent from my iPad using Tapatalk

La 60 ron as vrea si eu o geanta .
Multumesc.

Si eu detin o asa geantă rosie Butterfly se vede in poze, dar este foarte diferita de acesta pe care o ai tu la vanzare, nu mai are si alte sigle ca vad numai una in poze ?

Ma intereseaza pentru un amic sa-si cumpere dar sa fie cu adevarat genata Butterfly , adica sa fie la fel ca si a mea.

Geanta ta pare una normala doar ca are o singura sigla Butterfly pe ea, care oricine dintre noi o poate face la o Imprimerie acest lucru dar acest lucru nu insemana ca genata este de la Butterfly! ,, Daca am sa intru într-un garaj asta nu ?nseamnă că sunt mașina ,,

Nu ma deranjeaza acest lucru dar nu este bine sa spui una si ea sa fie ,,altceva,, decât credem noi ca este. Stima!

Ultima editare:

Si eu detin o asa geantă rosie Butterfly se vede in poze, dar este foarte diferita de acesta pe care o ai tu la vanzare.

Ma intereseaza pentru un amic dar sa fie cu adevarat genata Butterfly , adica sa fie la fel ca si a mea

De calitate garantez!...dar nu este ca si a ta!...doar 60 lei,,!ce ai postat este peste 200lei!!

- - - Actualizat - - -

57X26X30

Trimitemi adresa de mail,,,de cand am instalat IOS7nu mai pot pune poze,,momentan

Sent from my iPhone using Tapatalk

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus