Bianca Florentina
junior
Va multumim din suflet pentru cuvintele frumoase ce ne le-ati oferit la adresa organizarii. Ce putem spune ? Am facut si noi cat am putut de mult ca sa fie totul in regula. Cu toate astea am avut niste participanti de exceptie carora le multumim din suflet pentru efortul depus de a ne fi alaturi in aceasta zi de toamna. Sincere felicitari premiantilor nostri, daca preconizarile de la open pentru domnul Sterea au fost adeverite cu usurinta , pentru amatori nu am avut niciun cuvant de spus , iar succesul prietenului nostru drag de la Pascani,Catalin, a fost cu adevarat o surpriza placuta.Va felicitam si speram ca Bacăul sa va poarte noroc si la urmatoarele turnee. Vreau sa multumesc in mod special catorva persoane care ne.au ajutat foarte mult la organizare si anume domnului Pal , lui Costin si lui Bogdan Axinte fara de care demersul concursului nu ar fi fost acelasi. Cu toata rusinea recunoastem ca nu avem foarte mare experienta in organizarea turneelor iar problemele ne.au depasit pe alocuri dar prietenii nostri amaturisti ne.au fost alaturi si le.am rezolvat pe toate iar pentru asta le suntem profund recunoscatori.Va multumim inca o data pentru participare si va asteptam cu mare drag la urmatoarele turnee marca Bacău. Cu mult drag , Echipa Bacău :*