ÎNCHIS Vand setup STIGA Rosewood NCT V & JOOLA X-plode Sens 2.0

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Durdun Gheorghe

organizator principal
Scor reacție
1.228
Vârstă
37
Locație
București, Romania
Dupa cum spune si titlul fac o mica curatenie in dulap si adunate de pe la prieteni.
Persoanele din București pot testa si proba la sala JAZZ PONG de luni pana vineri intre orele 10:00 - 21:00 !

SETUP

STIGA Rosewood NCT V ST & JOOLA X-plode Sensivitive 2.0mm - 500 lei

O paleta destul de ofensiva, pretabila jucatorilor care joaca mult cu topspin.
Paleta are vechime aprox. 5 luni, dar a fost jucata de maxim 10 ori. Dealtfel se vad si fetele ca sunt aproape noi.

Transportul gratuit

0766 544 295

Ultima editare:
Actualizari in primul post !

Butterfly Primorac OFF+ (399lei) - 310lei
Butterfly Timo Boll ALC (249leo) - 210lei
Stiga Tube Def (139lei) - 100lei
Stiga Boost TC 2.0mm negru (119lei) - 90lei

Actualizari in primul post !

Butterfly Primorac OFF+ (399lei) - 310lei
Butterfly Timo Boll ALC (249leo) - 210lei
Stiga Tube Def (139lei) - 100lei
Stiga Boost TC 2.0mm negru (119lei) - 90lei

Am fost asediat cu mesaje si telefoane pentru ALC, problema e ca eu l-am vandut acum 2 luni, dar am uitat si l-am reactualizat.
Asadar, ALC-ul nu mai este.

Buna dimineata. Cate grame are lemnul primorac off+?

Primorac-ul este in proba la Edi Negoita, dupa ce il testeaza il cantaresc si te anunt !

Ce s-a mai intamplat cu review-ul pentru Barwell Fleet? :)

Sunt curios ce parere ati avut, am vazut ca pe tabletennisdb era trecut ca Best Overall cu nota 9,8/10 si 21 de review-uri (nu foarte multe ce e adevarat).

?n seara asta am să mă ocup de review, iar spre noapte am sa il postez. Momentan am foarte multa treaba și nu am timp.
?mi cer scuze pentru ?nt?rziere !

Trimis de pe al meu SM-N915FY folosind Tapatalk

Si clar ar fi de interes pentru foarte multa lume o comparatie directa intre Barwell Fleet si Viscaria :)

Multumesc in avans :)

Salut,

Va rog sa nu ne uitati cu review-ul :) Niste puncte pro si contra si similitudini intre Barwell Fleet si Viscaria

Salut,

Va rog sa nu ne uitati cu review-ul :) Niste puncte pro si contra si similitudini intre Barwell Fleet si Viscaria

este simplu,:) Viscaria este mai tare si mai rapid ,,, Barwell Fleet este mai soft mai de control... :thumbup: ,,, depinde de stilul de joc... sunt 2 lemne bune, oricare este la fel de bun...

Ultima editare:
În cazul în care este cineva din Cluj și dorește sa încerce Nittaku Barwell Fleet cu fete Yasaka Rakza X 2.0mm sau cu ce alte fete dorește in perioada 9-13 septembrie voi fi la Hotel Sport si la sala Horia Demian.

Mulțumesc anticipat,
George

Trimis de pe al meu SM-N915FY folosind Tapatalk

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus