Intrucat documentul se afla deja in tipografie si am platit chiar si un avans, ceea ce scriu aici in continuare nici daca vreau nu mai poate fi minciuna:
in cursul lunii septembrie vor exista OFICIAL 1000 de exemplare, inregistrate la Biblioteca Nationala, din prima si singura (deocamdata) carte scrisa de un roman despre tenisul de masa la nivel de amatori

asta inseamna ca dumneavoastra, stimabili domni, veti fi de acum incolo eroi adevarati.
mai ramane sa rezolv o singura problema, dar aceea e cea mai putin importanta, desi nu chiar usor de rezolvat: vreo 3 sau 4 deplasari la niste turnee unde sa vin cu cateva mostre si sa "incerc marea cu degetul"
tot ce conteaza este ca pot sa spun deja ca sunt cronicar sportiv si imi face o deosebita placere, dar ma si onoreaza faptul ca asta s-a intamplat in stransa legatura cu dumneavoastra si cu aceasta fantastic de frumoasa miscare sportiva.
concluzionand: asa cum v-am obisnuit deja, voi mai asista probabil la turnee ca spectator, dar incepand de acum voi avea de fiecare data pregatite si niste carti. "just in case"

sper sa va surada ideea ca sunteti eroi reali ai unei carti. si va sugerez sa va ganditi doar la urmatorul lucru: poate cea mai frumoasa carte pe care copiii sau nepotii dumneavoastra ar putea s-o citeasca va fi una in care sunteti chiar "eroul preferat". si nici macar n-a trebuit sa faceti "comanda" pentru asta
daca am dreptate, inseamna ca macar un om se va bucura de fiecare data cand voi mai scrie pe forum ca vreau sa vin sa fac galerie la cutare turneu