cartea AmaTur se află în sacul lui "Moș AdiMucu"

Am mai primit aici o idee interesantă.

Să văd cum fac să mă dau de trei ori peste cap și să mă transform ?n... Leonard Josefini :D

Ideea domnului Botircă mă apropie mai mult de ceva „realizabil”. Mai cerc odată și așa, să văd dacă iese.

Intrucat documentul se afla deja in tipografie si am platit chiar si un avans, ceea ce scriu aici in continuare nici daca vreau nu mai poate fi minciuna:

in cursul lunii septembrie vor exista OFICIAL 1000 de exemplare, inregistrate la Biblioteca Nationala, din prima si singura (deocamdata) carte scrisa de un roman despre tenisul de masa la nivel de amatori :D :D
asta inseamna ca dumneavoastra, stimabili domni, veti fi de acum incolo eroi adevarati.

mai ramane sa rezolv o singura problema, dar aceea e cea mai putin importanta, desi nu chiar usor de rezolvat: vreo 3 sau 4 deplasari la niste turnee unde sa vin cu cateva mostre si sa "incerc marea cu degetul" :)

tot ce conteaza este ca pot sa spun deja ca sunt cronicar sportiv si imi face o deosebita placere, dar ma si onoreaza faptul ca asta s-a intamplat in stransa legatura cu dumneavoastra si cu aceasta fantastic de frumoasa miscare sportiva.

concluzionand: asa cum v-am obisnuit deja, voi mai asista probabil la turnee ca spectator, dar incepand de acum voi avea de fiecare data pregatite si niste carti. "just in case" :) :)
sper sa va surada ideea ca sunteti eroi reali ai unei carti. si va sugerez sa va ganditi doar la urmatorul lucru: poate cea mai frumoasa carte pe care copiii sau nepotii dumneavoastra ar putea s-o citeasca va fi una in care sunteti chiar "eroul preferat". si nici macar n-a trebuit sa faceti "comanda" pentru asta :D

daca am dreptate, inseamna ca macar un om se va bucura de fiecare data cand voi mai scrie pe forum ca vreau sa vin sa fac galerie la cutare turneu :D

Felicitari Adimucu.E o mare performanta ca ai reusit sa pui proiectul pe roate.Astept cu interes cartea, vreau sa o cumpar.
Daca vii pe la turnee prin tara , e musai sa iei si o paleta in mana si sa intri in grupa inferioara a turneului , la pinguini eventual.Nu cred ca ti va cere cineva taxa de inscriere in concurs.
Vei putea astfel sa verifici daca ceea ce ai scris in carte e adevarat sau nu.:p:D:clap:

Felicitari Adimucu.E o mare performanta ca ai reusit sa pui proiectul pe roate.Astept cu interes cartea, vreau sa o cumpar.
Daca vii pe la turnee prin tara , e musai sa iei si o paleta in mana si sa intri in grupa inferioara a turneului , la pinguini eventual.Nu cred ca ti va cere cineva taxa de inscriere in concurs.
Vei putea astfel sa verifici daca ceea ce ai scris in carte e adevarat sau nu.:p:D:clap:
Cu modestia-i recunoscuta,Mestrul a uitat sa precizeze ca joaca ........cu mana stanga.....deci nu mai e demult un pinguin!!!!!
Allez,Maestre!Arata-ne cartea odata,ca nu mai avem rabdare!Stau aici printre "straini" si n-am ce citi!!!!!!

:D :D :D

să-mi spună și mie cineva ce ?nseamnă ?pinguin?. (nu ăia de pe banchiză. ăia știu ce sunt)

taxa de înscriere mi-o plătesc. eu sunt om corect până-n pânzele albe. doar maestrul Zedler a fost prea darnic și m-a cam dus gratis la turnee. sunt dator vândut... :)
acum la turnee eu sunt, începând din 2012 toamna, ?spectator de lux?. ?mpătimit, ce-i drept.

mai e mult până voi lua eu din nou paleta în m?nă. e un vis mai frumos (și pare că și mai îndepărtat) decât cartea pe care am scris-o.
voi să fiți sănătoși și să vă luați vitaminele în fiecare zi, ca să mai am și eu ce vedea din când în când la turnee. sau ce citi pe aici pe forum.

Allez,Maestre!Arata-ne cartea odata,ca nu mai avem rabdare!Stau aici printre "straini" si n-am ce citi!!!!!!

ce să-ți fac dacă ai plecat și n-ai vrut să-mi dai nici adresa? :D mai rabdă, iar când vii înapoi pune și de un turneu la Agnita, că anul ăsta ai cam ?șomat? la acest capitol. ai prins gustul la joc, asta am văzut, dar de organizare ai cam uitat :D :D :D

să-mi spună și mie cineva ce ?nseamnă „pinguin”. (nu ăia de pe banchiză. ăia știu ce sunt)
...o parte dintre ei sunt cei cu burtica pentru ca folosesc mult lichid in combinatie cu manutzele, care in timpul jocului, se misca mai greu. Definitia completa ti-o da Berov,...el sta pe banchiza:)

...n-am râs de Berov. el parcă nici n-are burtă. ba cred că a mea e mai mare decât a lui și eu nici nu țin la bere

Maestre,voi fi cu gandul alaturi de tine in ziua lansarii capodoperei!
Ferice de cei ce vor avea privilegiul s-o citeasca (printre primii) de la cap la coada!
Felicitari Maestre,tie si cititorilor tai !!

Am parcurs cu emotie fiecare pagina a cartii,radeam si plangeam ca un copil fericit!Aline,te-ai intrecut pe sine cu aceasta carte,si-ti spun asta nu doar fiindca numele meu apare mai des amintit ca altele!Toti cei amintiti,si cei care vor mai fi,vor realiza ca fac parte din realitatea zilelor de ieri,azi si maine a tenisului de masa pentru amatori.Iar cand destinul ne va "sterge" de pe fata pamantului,intr-o "buna" zi,va ramane vesnica amintirea noastra prin salile de sport unde se (mai) aude tacanitul unei mingi de ping-pong si se (mai)rosteste cuvantul Amatur!Multumesc pentru dedicatie,Maestre!

Multumesc si eu pentru dedicatie, Adimucu ( poate ne spui si noua de la ce vine acest pseudonim ;) )
Cartea este mai interesanta decat m-am asteptat. Felicitari.

Lui Gelu si Darie

Terminati, ma, ca va deconspir.
N-o mai ardeti intelectual cu poezie, ca daca va vedeti numele intr-o carte va dati importanta. Cam ca Bercea Mondialu' cand ii face Guta dedicatii.
Gelule, ia-o mai usor. Incepe cu un desen animat: Ferma animalelor(George Orwell).
http://www.youtube.com/watch?v=TKljw2Udexc

Ultima editare:
Lui Gelu si Darie

Terminati, ma, ca va deconspir.
N-o mai ardeti intelectual cu poezie, ca daca va vedeti numele intr-o carte va dati importanta. Cam ca Bercea Mondialu' cand ii face Guta dedicatii.
....

Numai Darie a apucat sa citeasca...
Tu ai stat la pod cu Darie?
...hai ca lumea nu stie de glumele noastre, potoliti spiritul :-)

cartea AmaTur se află în sacul lui ?Moș AdiMucu?

cartea AmaTur se află în sacul lui ?Moș AdiMucu?

e cam mult de scris....

Pai, atunci apuca-te si scrie ... o carte ... si semneaza-te cu alt pseudonim, ca se poarta....

( pana una-alta o sa-l intreb pe Andone daca "20=22" ? :) )

S-ar putea sa ai o surpriza daca-l intrebi, adica sa-ti confirme (si sa-ti si demonsttreze) ca este asa ...
Hai, sa aveti o noapte buna ! (Adica, hai Romania !!!!)

Sambata 25 octombrie,Maestrul va fi prezent la Agnita cu tolba plina de carti!!!!!!!

Adimucu mai are disponibile câteva zeci de cărți.Fiind plecat din țară momentan,Maestrul le poate pune în vânzare prin tatăl lui sau prin mine,amândoi fiind cu domiciliul în Agnita.Eu voi fi prezent la Alba Iulia luna viitoare și voi putea lua câteva cărți cu mine pentru amatori,așa că fiți pe fază!

Back
Sus