Ai voie sa schimbi paleta dintr-o mana in alta in timpul jocului?

Am intalnit pe cineva la masa de joc care servea cu dreapta din cotul de FH si apoi muta palta in mana stanga.
Este regulamentar?
Va multumesc.

nu este... „regulamentar” :D

este pur și simplu... normal

atâta timp cât lovești mingea doar cu paleta, ai voie s-o ții și în gură, dacă ai măiestrie destulă.
ba parcă am auzit că și cu degetul ai voie să lovești, dacă e vorba despre degetul care ține priza pe paletă...

după câte știu, doar să arunci paleta după minge n-ai voie.

Poti sa faci ce vrei cu paleta, insa atunci cand lovesti mingea, paleta trebuie sa fie intr-o mana si trebuie sa respecti regula de a nu atinge masa cu cealalta mana. Nu conteaza daca o arunci in sus sau pe jos sau in alta directie.
Chestia e ca nu e voie s-o arunci spre minge cand aceasta atinge fileul si vine scurta.

ba parcă am auzit că și cu degetul ai voie să lovești, dacă e vorba despre degetul care ține priza pe paletă...

după câte știu, doar să arunci paleta după minge n-ai voie.???

Diz iz za kuescion?Or iznt?:D:D:D.Am voie sa joc cu doua palete, una in fiecare mana? Sau cu trei palete le arunc in sus si le prind ca aia de la circ,intre timp mai dau si in minge?:p:p

- - - Actualizat - - -

Sa fim seriosi, domnilor.Puneti intrebari pertinente.

Da poti schimba paleta dintr-o mana in alta,in cazul in care ai viteza si indemanarea necesara !
Nu este nimic neregulamentar.

Back
Sus