Daniel Acatrinei
cadet
Acatrinei Daniel iasi open
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Felicitari!Datorita trecerii mele la categoria amatori,.....
dar numarul inscrisilor nu se modifica, il vom lua cu noi si pe tatal lui Fruzsina, deci se inscrie Bartha Levente din Odorheiu Secuiesc la amatori (poz. cls. 1136).49. Mihaly Eva, Odorheiu Secuiesc, 837 - 5,8 - AF
Va retrageti din prima echipa castigatoare?Postat în original de PRIZA TOK
Exista vreo premiere castigatorilor de la dublu?Se joaca diferentiat intre echipele de dublu amatori si dublu open?
Tocmai am spus, cei 5 lei vor fi directionati spre premierea echipelor de dublu. Va fi un singur turneu, si pentru a fi echilibrat la acest turneu se vor putea inscrie in fiecare echipa doar un jucator de Open care are un partener un jucator de la Amatori.
Am considerat ca cea de-a 2-a echipa,este ”mai”castigatoare.Oricum se anunta un turneu de dublu foarte puternic,iar acest dublu a adus la Gura-Humorului multi jucatori din tara,care altfel probabil n-ar fi participat numai la simplu indiferent de categorie.Va retrageti din prima echipa castigatoare?![]()