AmaTur: Turneu A Turneu A Gura Humorului ,,HAI AI NOSTRI '' Sambata 08.11.2014 Amatori+ Open + Juniori

Pentru a castiga ceva timp inscrierile la dublu se pot face pana la ora 12.00 . Vom putea juca cateva partide intre inferioare si superioare. Va multumesc.

Imediat se face 12, :-) deci trebuie sa Va rog, Dane, sa mai notati o echipa la dublu:
Kezdi Janos - Bartha Levente, amatori pur-sange :-)

Grigoriu Vlad - amatori, Biserica Loredana - amatori si copii V-VIII, Cojocaru Stefan - amatori si copii I-IV. Voi reveni cu lista completa ptr concursul de copii!!!

Ultima editare:
Pentru a castiga ceva timp inscrierile la dublu se pot face pana la ora 12.00 . Vom putea juca cateva partide intre inferioare si superioare. Va multumesc.

Imediat se face 12, :-) deci trebuie sa Va rog, Dane, sa mai notati o echipa la dublu:
Kezdi Janos - Bartha Levente, amatori pur-sange :-)

probabil dn Dan a vrut sa se refere la ora 12 din ziua concursului pentru ca initial era estimata ora 15.00 dupa superioare, acuma se estimeaza ora de incepere la dublu: 12.00-13.00 dupa inferioare...(probabil).

Din Botoșani la amatori Iacob Petrica(nou).

Motoroiu Marcel-Balauca Cornel --------- dublu

Exact in aceeasi idee este si primul semn de :-) de-al meu din post...

:-)

probabil dn Dan a vrut sa se refere la ora 12 din ziua concursului pentru ca initial era estimata ora 15.00 dupa superioare, acuma se estimeaza ora de incepere la dublu: 12.00-13.00 dupa inferioare...(probabil).

Fiind primul care i-am urat succes d-lui Chirap (in special la organizare), trebuie sa-l si felicit deja, cu aproape o zi inainte de turneu, editia din acest weekend fiind un unicat, in cazul acesteia in ultima zi retragerile fiin inlocuite de noi inscrieri.

So, Hai ai nostri! & Multa bafta tuturor! :-)

Ma scuzati da nu am precizat. Inscrieile la dublu se fac pana sambata la ora 12.00 pentru a profita de timpul in care nu se termina toate grupele inferioare. :)
Hai ai nostri !

Atentie !!! Se executa lucrari de asfaltare la centura orasului, aceasta fiind inchisa. La semaforul care este langa cealalta sala polivalenta exista o bariera doar entru camioane. Puteti sa o faceti la stanga daca veniti dinspre Suceava, Fălticeni, resectiv la dreapta daca veniti dinspre Vatra Dornei..

Din Roman, Petenchi Edmon, amatori

Back
Sus