AmaTur: Turneu A Turneu A Gura Humorului ,,HAI AI NOSTRI '' Sambata 08.11.2014 Amatori+ Open + Juniori

Multumim organizatorilor Dan Chirap,Emi-TT care si-au dat aportul pt. desfasurarea in conditii optime a concursului(Open,Amatur,Copii).FELICITARI,BRAVOO!!! HAI AI NOSTRII! O sa revenim cu drag!!!

Salutare dragi colegi,

La Gura Humorului a fost un turneu la care mereu m-am simtit bine,unde prietenia pluteste in salile de sport.Multumesc lui Dan Chirap si sotiei pentru implicarea deosebita ca acest tuneu sa iasa bine.Multumesc Emi(prietenii stiu de ce).
Felicitari Costi,ai fost cel mai bun jucator din tot tuneul si rezultatul confirma spusele mele.Felicitari Igor si Serghei doi oameni deosebiti,modesti si cunoscatori ai acestui sport.Feliciri Nistor Dorel,ai fost mai bun,meritai victoria.

Sarutmana Nasule-Ilies Ioan din Rădăuți,m-ai batut de nu am stiut unde este mingea!

Week-end frumos in capitala Bucovinei pt mine si sotia mea.Am savurat din plin frumusetile toamnei in acest colt de Rai bine-cuvantat de Dumnezeu.In sala, atmosfera de sarbatoare.Daca pe chipul jucatorilor citeai placerea intalnirii cu prietenii de pe alte meleaguri,la mesele de joc ieseau scantei.Au castigat fireste,cei mai buni chiar daca,nu si cei mai pronosticati.Felicitari lui Albu Catalin si celorlalti triumfatori dar si,celor invinsi.Dl.Dan Chirap,contati in continuare pe mine! O observatie: lipseste Pintilie Vlad-un tanar simpatic din Iași-din gr superioare si din clasament.Am remarcat asta pt ca s-a calificat in meci decisiv cu mine.

Felicitari tuturor si nu inultimul rand castigatorilor. !!! Ai nostri au reprezentat toti iuitorii acestui sport. Imi cer scuze pentru ca nu am reusit sa postez filme si mai multe fotografii deocamdata. Sper sa reusesc sa pun clasamentul la copii pana la prima ora .

Clasament Clasele I- IV

1 -- 4
Cojocaru Stefan - Suceava
Blanariu Dionisie - Baisesti
Grosu Alexandru - Botoșani
Botezatu Ioana - Vatra Dornei
5 -- 8
Sestac Stefana - Vatra Dornei
Catargiu Anastasia - Suceava
Badale Iulia - Vatra Dornei
Vlad Teodor - Vatra Dornei
9 -- 12 loc 3 gr.sup.
Vieru Teodora - Vatra Dornei
Rozenfeld Robert - Cluj Napoca
Sandulean Ruxandra - Vatra Dornei
Sandulean Rares - Vatra Dornei
13 -- 16 loc 4 gr.sup.
Bodnar Antonia - Vatra Dornei
Rosca Narcisa - Vatra Dornei
Ceciu Marcovici Tudor - Vatra Dornei
Ditu Razvan - Suceava
17Silveira Fabian Cluj Napoca

Clasament Cl. V- VIII

1 -- 4
Farkas Bence - Targu Mureș
Blanariu Ioan - Baisesti
Biserica Loredana - Suceava
Butnaru Madalina - Vatra Dornei
5 -- 8
Ciubotaru Andrei - Suceava
Horga Alexandru - Suceava
Ciobanu Georgiana - Prelipca
Boca Mihai - Gura Humorului
9 -- 10
Pantaru Radu - Gura Humorului
Burlacu Cosmin - Gura Humorului

Un concurs foarte frumos.Foarte buna ideea concursului de dublu.
Felicitari organizatorilor,castigatorilor si tuturor concurentilor!

Felicitari organizatorilor, participantilor, castigatorilor ... a fost un turneu tare, voi reveni cu placere dar mai bine pregatit :)

.......

Daca se mai poate corecta, lipseste un loc 3 in grupele superioare la Amatori:

33 -- 47 loc 3 gr.sup.
Colesniuc Romeo - Botoșani
Mahu Bogdan - Pascani
Rojnita Sebastian - Bacău
Morosan Marian - Suceava
Dan Andrei - Piatra Neamț
Gasner Paul - Iași
Cocea Catalin - Iași
Corocaescu Cristian - Suceava
Ungureanu Florin - Suceava
Nicu Constantin - Iași
Chiriac Marius - Botoșani
Condrea Emil - Iași
Marcean Ovidiu - Botoșani
Lacatus Samuel - Vatra Dornei
Alexandru Liviu - Botoșani

poze copii

NU STIU DACA ATI OBSERVAT DAR COPII ACESTIA SUNT URMATORII CARE TRAG CU ARCU.
ATENTIE CA PE VIITOR VOR FI MAI PERICULOSI DECAT MARCU

Ultima editare:
Back
Sus