Felicitari si La Multi Ani lui...

"La multi ani",Iuliu Zedler!
Cand ai venit cu mine prima data la un turneu,la Cluj,am crezut ca vi doar pentru Iron Maiden!Insa "microbul",se vede treaba!,te-a cuprins mai rau decat ma gandeam!De-atunci incoace,multi pesti s-au bucurat de absenta "Pescarului singuratic",care a devenit intre timp amaturist cu acte in regula,un adevarat Maestru amatur in arta fotografica si postarile media cu tenta didactica,un partener sarguincios si un adevarat sportiv la masa,o prezenta agreabila in salile Amatur.
Tanti Auguri,fratello!

LA MULTI ANI!domnului tibi(Gelu Popescu) cu multa sanatate,bucurii si multe satisfactii profesionale in vanzarea materialelor tenisistice.

Mirel
Multa sanatate,fericire alaturi de cei dragi.
La multi ani !

- - - Actualizat - - -

Teodorus
La multi ani!
Fericire alaturi de cei dragi.

Sf. Andrei

Sf. Andrei

Tuituror colegilor amaturisti care poarta numele sfantului sarbatorit azi, precum si prietenilor si apropiatilor lor, urarile noastre de bine, sanatate, fericire, bucurii si impliniri, mult noroc in toate.
La multi ani, Andrei/Andreea !

- - - Actualizat - - -

si un cadou ... muzical.

- - - Actualizat - - -

Tuituror colegilor amaturisti care poarta numele sfantului sarbatorit azi, precum si prietenilor si apropiatilor lor, urarile noastre de bine, sanatate, fericire, bucurii si impliniri, mult noroc in toate.

La multi ani, deci, Andrei: Tomica, Mostovoi, Hagatis, Suditu, Miron, Beches, Stefan -T-veni, Dan, Mostocea, Rus, Sarcani si Andreea: Hudusan, Postudor !

- - - Actualizat - - -

Era sa uit: La multi ani, Andrei FILIMON !

Din partea mea si a nepotelului meu Yanis un sincer si prietenesc "La multi ani" celui mai tanar,simpatic,"cuminte si bun" exemplu si model de viata si sport pentru cei mai mici dintre ping-pongistii din Amatur si din tara!ANDREI Tomica!
Din partea mea un calduros "La multi ani" tuturor colegilor amaturisti,pe care i-am cunoscut la masa de joc sau nu, purtatori ai acestui frumos nume.

Back
Sus