ÎNCHIS vand PALETA

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

iMihai

Active Member
senior
Scor reacție
29
Locație
Bacău
RETRASA DE LA VANZARE

Paleta formata din :
- lemn TBS ( prima varianta cu fluture argintiu ) lemnul este atins pe margini , am pus poze explicite
- fete Yasaka rakza 7 soft jucata foarte putin de 1.8mm si un Donic Acuda S3 de 2mm jucata 3 luni (precizez ca la Donic buretele este ciupit de la curatarea lipiciulul )

PRET 410 lei transport inclus

poze paleta

poze cu lemnul

Ultima editare:
Vand schimb fata Thibar Evolution EL-P jucata 2h dimensiune 150/155 , a fost pe un M Maze pret 100 lei transport inclus prin Posta Romana

Schimb cu un lemn OFF plus diferenta din partea mea sau cu o Baracuda rosiella aceeasi dimensiune

poze

trimis la schimb dl VRG

Cumpar fata Donic Baracuda sau Xiom Omega 4 Pro Rosie la dimensiunea de 150/155 minim .... ofer 50-60 depinde de starea in care se afla .

Sau ceva asemanator , o fata cu un Spin foarte bun cu burete soft/mediu . vreau sa o pun pe un TBS .

valabil

cumpar Yasaka 7/7soft sau Xiom Omega 4 Pro 2.0mm) la dimensiunea de 150/155 minim .... ofer 50-60 depinde de starea in care se afla.

Schimb Tenergy 05 dimensiune 149/155 rosie pret 120 lei ,Joola max 500 dimensiune 150/155 rosie jucata 1-2h pret 100lei Joola explode sensitive jucata 1-2h dim 150/155 pret 100lei --- schimb cu un lemn Butterfly OFF maner ST ....tin sa mentionez nu sunt materialele mele.......

poze joola max 500

poze tenergy 05

poze joola explode sensitive

adaugat produse noi ...

Cumpar eu Tenergy-ul. Ai MP.

cumpar

Yasaka 7soft
Xiom Omega 4 Pro
Acuda S2
Joola Rhyzm 375

la dimensiunea de 150/155 minim .... ofer 60-65 lei depinde de starea in care se afla

Schimb Tenergy 05 dimensiune 149/155 rosie pret 120 lei ,Joola max 500 dimensiune 150/155 rosie jucata 1-2h pret 100lei Joola explode sensitive jucata 1-2h dim 150/155 pret 100lei --- schimb cu un lemn Butterfly OFF maner ST ....tin sa mentionez nu sunt materialele mele.......

poze joola max 500

poze tenergy 05

tenergy vanduta ... raman restul la vanzare sau se schimba pe un lemn Butterfly OFF cu maner ST plus diferenta daca este cazul ....

Am primit Tenergy-ul, f.bun calitativ. Mersi de promptitudine.

Am primit Tenergy-ul, f.bun calitativ. Mersi de promptitudine.

stima

- - - Actualizat - - -

valabil , raman cele doua fete la vanzare sau schimb pe un lemn OFF de la Butterfly cu maner ST , ofer si diferenta daca este cazul; ...

Schimb

Joola max 500 dimensiune 150/155 rosie jucata 1-2h pret 100lei

Joola explode sensitive jucata 1-2h dim 150/155 pret 100lei

schimb cu un lemn Butterfly OFF maner ST
....tin sa mentionez nu sunt materialele mele.......

poze joola max 500

valabil

- - - Actualizat - - -

restrase de la vanzarre

Paleta formata din :
- lemn TBS ( prima varianta cu fluture argintiu ) lenmul este atins pe margini , am pus poze explicite
- fete Yasaka rakza 7 soft jucata foarte putin de 1.8mm si un Donic Acuda S3 de 2mm jucata 3 luni (precizez ca la Donic buretele este ciupit de la curatarea lipiciulul )

PRET 410 lei transport inclus

poze paleta

poze cu lemnul

valabil

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus