ÎNCHIS Vand Lemne BTY Spirit ALC ST , ALC ST , SK7 FL , tenergy 05 2.1

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

vio3d

cadet
Scor reacție
0
Vârstă
64
Locație
Iași
TMB Spirit ALC ST - stare folosita , mici lovituri pe cant - 300 - vanduta
TMB ALC ST - noua , nefolosita , cumparata din Japonia - 500 - vanduta
SK7 Korbell - noua ,lipita o singura data , proba ~4h - tt-shop.ro -170 - Vanduta
2 fete 2.1 Tenergy taiate pe SK7 jucate foarte putin - cumparate odata cu SK7 tt-shop.ro #004464 2014-11-13 - 230 bc

varianta japoneza are 88gr fata de cea "europeana"

Ultima editare:
Aveti PM in legatura cu SK 7 Korbell.Ce fete tenergy aveti?T 05,T 64...,se pare ca aveti tenergy 05,am vazut pe poze,eventual daca puteti pune si ceva poze cu fetele.

SK7 e retinuta (vanduta) deja dlui blue01
Voi pune si poze cu tenergy 05 2.1mm

...si cand te gandesti ca am facut armata la Iași.prin '83-84..la graniceri sus in Copou...,n-o sa uit niciodata restaurantul "Arcul",Sorogariul cu terenul sau de instructiel,Calcaina,...(cu podurile si podetele sale minate)...,substanrele toxice de lupta din directia satului Carlig....Tocmai mie nu mi-ati vandut lemnul?:(

...si cand te gandesti ca am facut armata la Iași.prin '83-84..la graniceri sus in Copou...,n-o sa uit niciodata restaurantul "Arcul",Sorogariul cu terenul sau de instructiel,Calcaina,...(cu podurile si podetele sale minate)...,substanrele toxice de lupta din directia satului Carlig....Tocmai mie nu mi-ati vandut lemnul?:(

Imi pare rau , ca nu am "rezonat" la vibratia acestor amintiri :)) ...

Am primit lemnul SK7 - impecabil- confrom descrierii; un om serios care dupa ce am "batut palma" si-a respectat angajamentul.

va ofer 450 ron pentru TB ALC 89 g , in conditiile in care le stipulati in anunt , iar lemnul nu e atins , stratul de furnir superior e egal dimensional pe ambele parti , telefon 0745640824

va ofer 450 ron pentru TB ALC 89 g , in conditiile in care le stipulati in anunt , iar lemnul nu e atins , stratul de furnir superior e egal dimensional pe ambele parti , telefon 0745640824

Probabil ne vom intilni ...astazi , sa vad si eu cum verificati asta :)

Valabile inca :
TMB Spirit ALC ST
2 fete 2.1 Tenergy

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus