chris_oprean
boboc
Doresc sa achizitionez o paleta gata asamblata sau pe bucati. Bugetul este unul mai mic vreo 200 de lei. Astept oferte, sugestii, propuneri. Sunt la inceput de drum. Multumesc
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Doresc sa achizitionez o paleta gata asamblata sau pe bucati. Bugetul este unul mai mic vreo 200 de lei. Astept oferte, sugestii, propuneri. Sunt la inceput de drum. Multumesc
vezi anuntul meu, poate iti placeDoresc sa achizitionez o paleta gata asamblata sau pe bucati. Bugetul este unul mai mic vreo 200 de lei. Astept oferte, sugestii, propuneri. Sunt la inceput de drum. Multumesc
da o sa pun si poze dar cred ca dupa revelion ca materialele le am la sala si pina vineri nu mai am cum sa ajung sa le fac poze daca totusi reusesc mai repede voi posta aici ! materialele sunt in stare buna la fel si lemnul ! fetele au mici ciupituri pe burete de la curatare dar fara sa afecteze calitatile fetelor !Dane,
La urma urmei, setup-ul asta m-ar tenta si pe mine.
Poti pune cateva poze?
La Multi Ani!
La ge ii de 2.1 si la rhyzm maxTischtennis spune-mi si mie grosimea buretilor fetelor tale
da o sa pun si poze dar cred ca dupa revelion ca materialele le am la sala si pina vineri nu mai am cum sa ajung sa le fac poze daca totusi reusesc mai repede voi posta aici ! materialele sunt in stare buna la fel si lemnul ! fetele au mici ciupituri pe burete de la curatare dar fara sa afecteze calitatile fetelor !
lemnul este model vechi cu simt si saritura f bune ! toate acestea se vor revedea si in pozele pe care le voi posta cit mai curand !! multumesc si la multi ani