ÎNCHIS Vand paleta Timo Boll ZLF 80 grame si Tenergy 80 si 25, fete ca noi

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Multumesc de atentionare (at)adishorul si de intrebare. Uitasem sa specific grosimile. Tenergy 25 are grosime 1.9, cel 05 de 2.1. As schimba cu Vega Pro noua, grosime 2.0, dar cred ca e putin probabil sa gasesc pe cineva care sa aiba sau cu alte fete Tenergy dar noi, sunt foarte obsedat de cum arata paleta si vreau neaparat sa tai eu fetele cand le pun, sa fiu sigur ca paleta va arata intr-un mod absolut perfect :). Insa orice propunere de schimb este binevenita sa o pot evalua.

- - - Actualizat - - -

Update cu inca 2 fete si lemn Timo Boll ZLF, Tenergy 05 s-a vandut.

- - - Actualizat - - -

Anuntul actual in prima postare.

- - - Actualizat - - -

- - - Actualizat - - -

Tenergy 64 fx s-a dat, mai raman Tenergy 80 si Tenergy 25, precum si lemnul Timo Boll ZLF. Lemnul si fetele, impreuna, le dau cu 750 ron!!!

(at)george.c Habar nu am. Paleta este foarte echilibrata, nu pare foarte grea, dar nu stiu cate grame are ca nu am cantarit-o. Banuiesc ca in jur de 85-87 grame (Violin-ul meu are 87 grame si se simt cam la fel).

160 ron cu banii in cont. Transport inclus.

- - - Actualizat - - -

Am cantarit lemnul ZLF, are 80 grame.

- - - Actualizat - - -

valabil!

Oferta buna la lemnul Timo Boll zlf cu o fata Tenergy 80 si Xiom vega Europe, doar 500 ron. Fata Tenergy este noua.

Daca cineva din București vrea sa vada lemnul ZLF sau fetele Tenergy, sunt prin zona pentru 1 zi.

- - - Actualizat - - -

Fata Tenergy 80 s-a dat, ramane la vanzare Tenergy 25, 1.9, neagra, stare ca noua si un Nittaku Violin cu fete Xiom Vega Pro si Europe.

- - - Actualizat - - -

Fata Tenergy 80 s-a dat, ramane la vanzare Tenergy 25, 1.9, neagra, stare ca noua si un Nittaku Violin cu fete Xiom Vega Pro si Europe- 500 ron.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus