Sibiu - Aria Sport TDM Sibiu

Se inscriu pentru turneul de maine-5.02.2015
Mureșanu Alex
Valean Alina
Oancea george

Pentru antrenamentul de maine (Eu sunt inca in stadiul asta, in sezonul arctic, ma imbrac in <<frac>>) 05feb15,se inscriu:
-Haran Alexandru - Cristian SB
-Dragomir Ioan -Cristian SB

Cule, cred ca partea cu fracul se refera la nivelul de joc al "pinguinului", nivel pe care il am si eu. Astfel, la turneul de maine, completez - cu ambitie - randurile cohortei de pinguini (si mai aduc unul! poate doi).

Se inscriu: Banea Radu si RoghinaRazvan.

Cule, cred ca partea cu fracul se refera la nivelul de joc al "pinguinului", nivel pe care il am si eu. Astfel, la turneul de maine, completez - cu ambitie - randurile cohortei de pinguini (si mai aduc unul! poate doi).

Maine se anunta un turneu-antrenament foarte tare,daca nu cel mai "tare" de pana acum..veti avea meciuri grele..bafta voua "pinguinilor".(fara suparare).

Daca mai merg mult pe la <<antrenamente>> ,va trebui sa ma gandesc si la asta...Actuala sotie da semne de <<oboseala>>..:D

- - - Actualizat - - -

Na,m-ai <<devoalat>>!... Va trebui sa propun un imn al nostru ,inaintea concursurilor..Oare,dansul pinguinului suna bine???

Daca mai merg mult pe la <<antrenamente>> ,va trebui sa ma gandesc si la asta...Actuala sotie da semne de <<oboseala>>..:D

ce am înțeles eu de aici:

soția a „obosit” să vă tot aștepte seara când vă ?ntoarceți de la vreun turneu... pentru că avansați tot mai mult pe tablou și plecați din ce în ce mai târziu spre casă.
În cazul ăsta... baftă în continuare! :D

P.S.:

interesantă și „intrigantă” formularea „ACTUALA SOȚIE”
vă bate g?ndul cumva să o schimbați contra uneia „specială pentru programul de ping-pong”? :D ... :D ... :D

aici sunt doar glume. vă rog să nu mă înjurați. :)

ce am înțeles eu de aici:

soția a „obosit” să vă tot aștepte seara când vă ?ntoarceți de la vreun turneu... pentru că avansați tot mai mult pe tablou și plecați din ce în ce mai târziu spre casă.
În cazul ăsta... baftă în continuare! :D

P.S.:

interesantă și „intrigantă” formularea „ACTUALA SOȚIE”
vă bate g?ndul cumva să o schimbați contra uneia „specială pentru programul de ping-pong”? :D ... :D ... :D

aici sunt doar glume. vă rog să nu mă înjurați. :)

Stati linistit,noi ,intre <<vecini>> , inca mai stim de gluma ! Cu sotia insa, e tot mai complicat, si nu pentru ca as avansa eu pe tablou..Zice ca nu se observa scaderea burticii deloc, cu tot antrenamentul meu ..Va trebui sa-mi fac o poza cu o cupa ,medalie,ceva...chiar daca va trebui sa dau de baut pentru asta...

Turneu Antrenament ARIA
Lista înscrieri - Toate categoriile - 05.02.2015 14:59

Nr.Crt. Nume Prenume - Loc Clasament - Localitatea - Județ - MPT
1 . Daneliuc Gabi - 451 - Sibiu - SB - 21,33
2 . Mureșanu Alex - 284 - Sibiu - SB - 12,89
3 . Filea Adonis - 523 - Sibiu - SB - 11,72
4 . Timaru Ilie - 292 - Ocna Sibiului - SB - 11,07
5 . Banea Radu - 868 - Sibiu - SB - 6,60
6 . Roghina Razvan - 937 - Sibiu - SB - 6,50
7 . Dragomir Ioan - 1157 - Cristian SB - SB - 5,00
8 . Valean Alina - 2735 - Cisnadie - SB - 0,00
9 . Haran Alexandru - Nou - Cristian SB - SB - Nou
10 . Oancea George - - Sibiu - SB -

Turneu Antrenament ARIA
Lista înscrieri - Toate categoriile - 05.02.2015 14:59

Nr.Crt. Nume Prenume - Loc Clasament - Localitatea - Județ - MPT
1 . Daneliuc Gabi - 451 - Sibiu - SB - 21,33
2 . Mureșanu Alex - 284 - Sibiu - SB - 12,89
3 . Filea Adonis - 523 - Sibiu - SB - 11,72
4 . Timaru Ilie - 292 - Ocna Sibiului - SB - 11,07
5 . Banea Radu - 868 - Sibiu - SB - 6,60
6 . Roghina Razvan - 937 - Sibiu - SB - 6,50
7 . Dragomir Ioan - 1157 - Cristian SB - SB - 5,00
8 . Valean Alina - 2735 - Cisnadie - SB - 0,00
9 . Haran Alexandru - Nou - Cristian SB - SB - Nou
10 . Oancea George - - Sibiu - SB -

Cei din tabara nu se inscriu?

mi se pare mie sau oamenii din tabără au fost prea „rupți” ca să mai participe la turneul ăsta? :D

pe mine cel puțin m-au rupt de tot, că ultimele 2 zile n-am mai vrut să le bifez. da las că le-am mîncat mititeii și le-am băut berea. bun și „antrenamentul” ăla. :D

acum trebuie să dorm vreo 2 zile și să nu mai mănînc nimic, poate așa slăbesc. speram să slăbesc după tabără, dar n-am avut norocul ăsta. :D

Turneu Antrenament Aria 05.01.2015

Grupa Inf 1_2
Grupa Inf 3_4 Grupa Inf5_6 Grupa Inf 7

Pentru turneul de azi ,12.02.2015 se inscrie Valean Alina-Cisnadie si Mureșanu Alexandru -Sibiu

Filea Adonis
Bucur Dan
Daneliuc Gabriel

Turneu 12.02.2015

Grupe INF 1_2 ______ Grupe INF 3_4 ______ Grupe INF 5_6

_ _

Eliminatorii II KO

Clasament

Back
Sus