Recomandare lemn OFF , cu control cat mai bun

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Pai ca sa nu lungim nebuloasa o sa il rugam pe dl. Crisan sa ne dumireasca, ca sa nu ne pierdem prin website-uri.
Zhang Jike Super ZLC apare in catalogul Butterfly la pagina 18 iar acolo este catalogat ca fiind un lemn OFF. Asta este informatia oficiala pe care o am. Jun Mizutani Super ZLC este OFF+.

La Multi Ani !

Zhang Jike Super ZLC apare in catalogul Butterfly la pagina 18 iar acolo este catalogat ca fiind un lemn OFF. Asta este informatia oficiala pe care o am. Jun Mizutani Super ZLC este OFF+.

La Multi Ani !

Multumim pt lamurire. In acest caz ar trebui sa semnalati aceasta chestiune la staff-ul butterfly europa si butterfly japonia dearece pe ambele website-uri apare off+. Sau exista doua versiuni diferite europeana si asiatica ?

Multumim pt lamurire. In acest caz ar trebui sa semnalati aceasta chestiune la staff-ul butterfly europa si butterfly japonia dearece pe ambele website-uri apare off+. Sau exista doua versiuni diferite europeana si asiatica ?

"Pentru lemne exista 2 tipuri de caracteristici,si daca cititi atent exista caracteristica de viteza(speed,eng,Geschwindigkeit,ger)si exista in majoritatea cataloagelor caracteristica de strategie.

Prima caracteristica de viteza a acestui lemn este off+ ,deci un lemn foarte rapid
A doua caracteristica este strategia de joc pt care este recomandat acest lemn,care are si o componenta de control buna, el este incadrat la o strategie OFF."

Este o traducere mai concisa a discutiei pe care am avut-o acum 20 de min cu consultantul Butterfly Europa pe teme de materiale.Daca sunteti interesat de mai multe detalii ,primul nr este de la sediu (Germana sau engleza),iar cel de al doilea in functie de ce limba selectati va directioneaza.
Tel. +49-2841-905320
Rufnummer 0800 - 5 82 62 78

P.S.Deci nu este nici o gresala.Viteza OFF+,si strategie OFF

Foarte frumos explicat dl. Emi. Deci este un lemn cu viteza off+ care se incadreaza la strategii ofensive de joc (dincolo de semantica cataloagelor am sesizat ca la noi lumea zice textual ca nu poate controla mingia sa o trimita pe masa din cauza vitezei-rapiditatii lemnului nu din cauza strategiei de joc).
Deci gruia lui novac avea perfecta dreptate Priza Tok il cam lua in balon pe dl. Porthos :)

ZHANG JIKE superZLC

- - - Actualizat - - -

Recomandare lemn OFF , cu control cat mai bun....???

- - - Actualizat - - -

Asa suna titlul...daca cunoasteti alt lemn mai bun cu aceasta combinatie....viteza - control, atunci spuneti parerea.

Recomand cu incredere xiom aria lite ,, off- ,, cu rakza 7 fh si xiom omega iv europe bh . Pentru mai multe detali www. Tenismasa.ro- dl tibi.

Donic Waldner Senso Carbon, Donic Waldner senso ultra carbon, Donic Li ping Kitex, Stiga offensiv wood NCT, Butterfly Petr Korbel, Xiom Fuga sunt lemne extraordinar de bune dintre cele pe care le cunosc in gama off- off

Ultima editare:
de departe DARKER 7p-2a.Cel mai controlabil lemn OFF care a trecut prin mana mea si au trecut cateva zeci:D

donic Waldner dotec hinoki.. nu se mai fabrica dar e un lemn off cu control ff bun si feeling deosebit

Prietene, incearca un SK7. Mi-au trecut prin mana zeci de lemne. Daca te uiti pe topicul meu de vanzare, am avut pe putin 20, ce am vandut pe forum, plus ce am incerca si am vandut separat. SK-7 e un lemn adevarat! In momentul de fata am UN TB ZLF, un IF ZLF, un IF ZLC. Lemne de 600-700 lei fiecare. Nu se compara cu acest allwood. Le bate la fund de la distanta!

Chiar vreti un lemn off sau un lemn cu mult control ? V-as recomanda sa incercati un lemn "moale" , un Donic Defplay Senso si apoi reveniti cu o parere.

Prietene, incearca un SK7. Mi-au trecut prin mana zeci de lemne. Daca te uiti pe topicul meu de vanzare, am avut pe putin 20, ce am vandut pe forum, plus ce am incerca si am vandut separat. SK-7 e un lemn adevarat! In momentul de fata am UN TB ZLF, un IF ZLF, un IF ZLC. Lemne de 600-700 lei fiecare. Nu se compara cu acest allwood. Le bate la fund de la distanta!
Confirm ce a zis claudiu 84 .

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Cand ne vedem la sala vreau si eu cu el:). Prea il lauzi:D

Offtopic: Acuma ca sa ma dau si eu cocos...:D
Am testat SK7 de 92g si 95g lemne foarte bune intr-adevar, spinoase, controlabile si nu excesiv de rapide. Am cumparat apoi din Germania doua Mazunov galbene de 25 de ani (mult mai vechi decat cele cu fluture negru) am pus fețele pe cel mai greu dintre ele (de 102 g, celalalt are doar 93g), si ... ce credeti? Surpriza... E cel mai tare lemn care mi-a trecut prin mana pana acum, din cele 50-60 de lemne pe care le-am testat (printre care doar amintesc TB ALC, cateva Viscarii, Spirit, ZLF-uri, ZLC, Super ZLC, all Hinoki, Ishlion, T5000, Zetro Quad, lemne all wood 7 straturi ce Avalox P700, Korbel SK7, Timo Boll W7, Stiga Clipper Wood, BTY Power 7 etc..). Aceste Mazunov vechi, galbene, mi se par de departe cele mai bune lemne all wood si cred ca sunt mai bune si decat lemnele compozite mai recente, pentru ca la viteza pe care o au, ofera un feeling si un control incredibile. Mi se par net superioare si fata de lemnele Mazunov mai noi (inclusiv cele cu fluture negru) care nu mai au acel feeling special (doar la Cresail am intalnit acelasi feeling unic) si care sunt mult mai putin controlabile. Un astfel de Mazunov galben mi se pare net superior unui Korbel SK7 dar, ce-i drept, si la pret se vede diferenta (pe unul am dat 100 EUR iar pe celalat 250 EUR).
De obicei schimb lemnele cam la luna dar cu asta joc de 3 luni si cred ca raman cu el. Nivelul meu de joc a inregistrat un salt foarte mare in ultimele luni de cand joc cu acest lemn (castig la baieti la care nici nu visam acum 1/2 de an ca as putea castiga prea curand). Deci, in opinia mea, de departe cel mai tare lemn allwood este Mazunov (cele foarte vechi, galbene) sau identic acestea ar fi BTY Cresail. Lemne exceptionale.
Scuze de offtopic. Stima tuturor!:)

Ultima editare:
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus