Poze cu lemnul cu care jucam

Sper sa nu fiu considerat laudaros...lemnoteca mea contine in acest moment urmatoarele :

- Bty Zhang Jike Super ZLC FL 88 gr
- Bty Cresail fluture negru FL 100 gr
- Bty Timo Boll Spirit fluture negru FL 93 gr
- Bty Viscaria fluture negru FL 89 gr
- Bty Kumpuru fluture negru FL 87 gr
- Bty Schlager Carbon fluture negru ST 93 gr
- Bty Kreanga Karbon ST
- Bty Liu Shiwen FL 88 gr
- Bty Timo Boll ALC ST 89 gr
- Bty Keyshot Light FL 87 gr
- Bty Amultart ST 93 gr
- Bty Maze Passion FL 85 gr

- lemne prin dulap : Yasaka Sweden Classic, Dr Neubeuer Firewall Plus, Dr Neubeuer World Champion, LKT Instinct...lista de fete pe de lemne e si mai lunga ( dupa cum am mai spus, imi place mai mult sa probez decat sa joc cu adevarat...)

Felicitari Mihai! Vad ca ai gasit pana la urma Viscaria cu fluture negru. Pe cand poze la fiecare lemn pentru a ne incinta privirea?

Adaugat in colectie Bty Mazunov AN 104 gr...se pregateste cu ajutorul maestrului Durdun sa-mi incante simturile un Primorac vechi...Johnny, ai poza mai sus...de fapt, vrei sa vezi cum arata Viscaria mea, zi drept...oricum, lemnul tau, intr-o buna zi, ma va avea drept proprietar :)

Adaugat in colectie Bty Mazunov AN 104 gr...se pregateste cu ajutorul maestrului Durdun sa-mi incante simturile un Primorac vechi...Johnny, ai poza mai sus...de fapt, vrei sa vezi cum arata Viscaria mea, zi drept...oricum, lemnul tau, intr-o buna zi, ma va avea drept proprietar :)

Eee da ... de data asta m-ai prins. Pune cateva poze cu Viscaria in toata splendoarea ei.

E doar inceputul...lasa palaria pe cap, nu e cazul...visul meu e ca langa standurile consacrate cu produse din tenisul de masa, sa fie o masa cu toate aceste lemne gata de a fi probate de jucatorii sau pasionatii adunati pentru concursul respectiv...sunt atat de multi iubitori de ping pong care nu s-au intalnit in viata lor cu un anumit lemn sau setup incat parca ar fi pacat sa stea adunate intr-un sertar ori dulap.

rar sunt oamenii cu o asa gandire ,Respect

• Like
Reacții: vrg
- Bty Kreanga Karbon ST
- Bty Amultart ST 93 gr
- Bty Mazunov AN 104 gr

NEW ENTRY
- Bty Primorac Carbon fluture negru FL 85 gr

cc57cdef4ea5c687486b1c89f3156d2c.jpg
7c844ca15b38b9ce7ddab9cf33f40a00.jpg

Un korbel sk 7 de doar 87gr,după cantarul domnului valigti

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

- Bty Primorac Carbon fluture negru FL 85 gr
- Bty Kreanga Karbon ST
- Bty Amultart ST 93 gr
- Bty Mazunov AN 104 gr

NEW ENTRY
- Bty Michael Maze FL 86 gr

Puneti va rog foto cu lemnele care le detineti, nu doar o lista... Nu ne incalzeste aceasta enumarare, foto vrem :D, ca sa ramanem on topic!

Lista are ca unic scop indrumarea tuturor acelora care doresc sa probeze un anumit lemn si au drum prin orasul in care m-am nascut si traiesc...le stau la dispozitie oricand ! O sa pun poze cand ajung la 20 lemne Butterfly !

Lista are ca unic scop indrumarea tuturor acelora care doresc sa probeze un anumit lemn si au drum prin orasul in care m-am nascut si traiesc...
Unde locuiti? Poate am si eu drum, si dam cateva mingii impreuna... din informatiile de la profilul dvs, reiese ca locuiti in Romania... E o tara mare... :)

Back
Sus