Top 10 "Lipan Masters" 2015

Manole Alexandru - Petrescu Alexandru

Manole Alexandru - Petrescu Alexandru

Postudor Mihai Bogdan - Spelbus Alin

Postudor Mihai Bogdan - Spelbus Alin

Multumim domnule Giosan pentru informatii,filmari ,meciuri frumoase,era bine daca si la superliga exista o persoana ca dvs!

Multumim domnule Giosan pentru informatii, filmari, meciuri frumoase; era bine daca si la superliga exista o persoana ca dvs!

Dacă nu ajungem noi la SuperLigă, încercăm cu ajutorul Domnului Lipan să aducem SuperLiga la noi.
Cu un pic mai multă promovare data viitoare, așteptăm mai mulți amaturiști la sală. Veți vedea din meciurile postate că merită.
Așteptăm, de asemenea, din partea dumneavostră - după ce veți urmări majoritatea meciurilor - propuneri pentru un Top 10 - mingea turneului.
Premiem primul amaturist care va face aceiasi propunere ca și Dl. Laurentiu Barlan pentru mingea turneului.

Manole Alexandru - Postoaca Gabriel

Manole Alexandru - Postoaca Gabriel

Multumim domnule Giosan pentru informatii,filmari ,meciuri frumoase,era bine daca si la superliga exista o persoana ca dvs!

Am mai auzit asta o data ca daca s-ar ocupa Florinbn de seit-ul Federatiei ce bine ar fi,dar fratiilor eu ma bucur ca nici unul dintre cei 2 nu se ocupa nici de seit-ul Federatiei si nici de superliga si se ocupa de AMATUR si ne rasfata pe noi cu de toate,si nici decum nu a-si vrea sa-i pierdem.Ramaneti cu noi fratiilor si lasati superliga in seama altora.:D

P.S.Marcele nu plecaaaaaaa!:(

Postoaca Gabriel - Petrescu Alexandru

Postoaca Gabriel - Petrescu Alexandru

Ce fel de lemne sunt alea "Țigău"? Vad ca primii 3 au astfel de lemne.

Ce fel de lemne sunt alea "Țigău"? Vad ca primii 3 au astfel de lemne.

Brand romanesc (alaturi de Levi si Dan Universal) by Dan Tigau - creatorul lipiciului Revolution nr. 3 - din lemn de nuc. Nu-i stiu toate straturile, dar am dat cateva mingi cu lemnul lui Seni si am avut un feeling placut, mai ales când rupea masa cu el Ion Marius. :)

Petrescu Alexandru - Spelbus Florin

Petrescu Alexandru - Spelbus Florin

Manole Alexandru - Postudor Mihai Bogdan

Manole Alexandru - Postudor Mihai Bogdan

Back
Sus